Home / Nieuws / Zingevingsbijeenkomsten voor senioren

Zingevingsbijeenkomsten voor senioren

Op zoek naar een goed gesprek? Het liefst met mensen die net als jij veel levenservaring hebben? Begrijpelijk. Er gebeurt zoveel in de wereld en bij het ouder worden. Het kan fijn zijn daar met anderen over te spreken. Maandelijks organiseren wijkinloophuis Zeist West en het Centrum voor Levensvragen een bijeenkomst waarin een rustige en vertrouwde plek wordt geboden om ervaring, vragen, gevoelens en vergaarde levenswijsheid met leeftijdsgenoten te kunnen delen.

Marcella van Daatselaar, geestelijk verzorger en betrokken bij het Centrum voor Levensvragen, zal het thema tijdens de bijeenkomsten inleiden. Vervolgens zal in kleine groepen het gesprek plaatsvinden, waarbij er dieper op het onderwerp ingegaan kan worden.

De data en thema ́s zijn als volgt:

  • 14 juli – de waarde van de ouderdom
  • 18 augustus – inspiratie
  • 8 september – trouw en vertrouwen
  • 6 oktober – wijsheid
  • 17 november – verlies en rouw
  • 15 december – vasthouden en loslaten

Tijd en plaats: vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in wijkinloophuis Zeist West, De Clomp 33-02 (zij ingang van het Kerkelijk Centrum).

De bijeenkomsten zijn kosteloos. Je bent van harte welkom om langs te komen!

Voor meer informatie kun je bellen met Marianne Krijgsman, coördinator wijkinloophuis Zeist West: 06-55103578. Of stuur een mail naar: zingevingsgroepzeist@hotmail.com. Aanmelden is niet nodig.

De bijeenkomsten zijn mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds en wijkinloophuis Zeist West

Jouw mening vinden wij belangrijk, hoe beoordeel je deze pagina?
Scroll naar boven