Word jij Wijkopzichter bij Woongoed Zeist?

Woongoed Zeist is met circa 7.500 woningen dé sociale verhuurder van de gemeente Zeist. Werken bij Woongoed Zeist, betekent werken bij een organisatie met maatschappelijke impact.

We maken ons sterk voor betaalbare woningen voor mensen met een krappe beurs. Met maatwerk waar de buurten om vragen. Want thuisvoelen, dat doe je niet alleen in huis, maar ook in je buurt. Daarnaast investeren we flink in de kwaliteit en de duurzaamheid van onze woningen.

Bij Woongoed Zeist werken ongeveer 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. Team Wijken zoekt een wijkopzichter. Word jij onze nieuwe collega?

Wijkopzichter

Heeft het inspecteren en met een technisch oog kijken naar woningen jouw interesse? Vind je het leuk om de oren en ogen van de wijk te zijn? En ook een signaalfunctie te hebben naar andere collega’s toe? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als wijkopzichter ben je onder andere verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud, voor het inspecteren en technisch beoordelen van woningen. Het begeleiden van verhuizingen, reparaties en kleine verbouwingen is aan jou goed besteed. Wanneer nieuwe bewoners een woning betrekken verzorg je de oplevering hiervan. Omdat jij veel contact hebt met huurders, vang je signalen op. Die deel je binnen de organisatie om daarmee uiteindelijk te zorgen voor tevreden bewoners.

Wat vragen wij
De geschikte kandidaat kan de technische aspecten van deze rol goed combineren met de signaalfunctie. We vragen ervaring in een soortgelijke functie en een afgeronde MBO bouwkunde of soortgelijke opleiding.

Ook herkenning in de volgende eigenschappen is van belang: goed kunnen plannen en organiseren, oog voor details, besluitvaardig en een groot probleemoplossend vermogen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je initiatiefrijk bent.

Werken bij Woongoed Zeist betekent onder andere

  • Werken voor een organisatie met een grote maatschappelijke impact.
  • Een thuisbasis in een prettig kantoor in hartje Zeist.
  • Een plek met veel aandacht voor leren en continu verbeteren; eigen initiatieven worden toegejuicht.  
  • De ontwikkelmogelijkheden zijn legio en worden gestimuleerd en ook gefaciliteerd door o.a. een ruim ontwikkelbudget.
  • Naast hard werken ook tijd voor ontspanning in de vorm van onder andere een potje tafelvoetbal en gezamenlijke sportieve hardloop clinics. 

Heb je interesse?
Dan mag je jouw cv en motivatie per e-mail sturen aan Mascha Onstenk, P&O adviseur via: werkenbij@woongoedzeist.nl. En ook voor inhoudelijke vragen over deze vacature mag je natuurlijk contact opnemen.