Vacature: ervaren medewerker klantcontact

Woongoed Zeist is met circa 8.000 woningen de sociale verhuurder van de gemeente Zeist. Wij willen als maatschappelijke ondernemer een brede groep klanten goed en betaalbaar laten wonen en leven.

We maken ons sterk voor de doorstroming op de woningmarkt, woonkansen voor bijzondere doelgroepen en de kwaliteit van onze woningen. Het team wijken is daarbij opzoek naar versterking. We zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van:

ervaren medewerker klantcontact

Is klantgerichtheid voor jou ook een belangrijke waarde? Vind je het leuk om eerste aanspreekpunt te zijn en daarmee een belangrijke rol te hebben in de uitstraling van de organisatie? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat ga je doen?
De belangrijkste focus in jouw dagelijks werk is het zo klantvriendelijk en kundig mogelijk te woord staan van klanten. Zowel telefonisch en digitaal als via live contact. Je behandelt zoveel mogelijk klantvragen zelf en draagt zorg voor de afhandeling van reparatieverzoeken. De reparatieverzoeken beoordeel je zoveel mogelijk zelf waarbij na jouw beoordeling de wijkopzichter ingeschakeld kan worden voor aanvullend onderzoek. Werkzaamheden rondom betaalafspraken zijn ook onderdeel van jouw takenpakket. Tenslotte verricht je allerhande ondersteunende diensten op administratief gebied, ten behoeve van de wijkteams.

Wat wij vragen
Binnen Woongoed Zeist is het belangrijk om aandacht te hebben voor continu verbeteren van de kwaliteit van dienstverlening. Aantoonbare ervaring daarin waarin je ook collega medewerkers klantcontact hebt meegenomen is daarom zeer gewenst. 

We zijn op zoek naar kandidaten met HBO werk en denkniveau met kennis van technische specificaties, behorend bij deze rol. Een klantgerichte en dienstverlenende instelling zijn belangrijk in deze functie. We zijn op zoek naar iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat, besluitvaardig is, anderen goed mee kan nemen en initiatief toont.

Werken bij Woongoed Zeist betekent onder andere:

  • Werken voor een organisatie met een grote maatschappelijke impact.
  • Een thuisbasis in een prettig kantoor in hartje Zeist.
  • Een plek met veel aandacht voor leren en continu verbeteren; eigen initiatieven worden toegejuicht.  
  • De ontwikkelmogelijkheden zijn legio en worden gestimuleerd en ook gefaciliteerd door o.a. een ruim ontwikkelbudget.
  • Naast hard werken ook tijd voor ontspanning in de vorm van onder andere een potje tafelvoetbal en gezamenlijke sportieve hardloop clinics. 

Heb je interesse?
Dan mag je jouw cv en motivatie uiterlijk 23 juli per e-mail sturen aan Mascha Onstenk, P&O adviseur via: werkenbij@woongoedzeist.nl. En ook voor meer inhoudelijke vragen over deze vacature mag je natuurlijk contact opnemen.