Prinses Margrietlaan 137 t/m 234

Projecten

Woongoed Zeist is gestart met de planvorming voor de nieuwbouw fase 4. Bewoners van de Prinses Margrietlaan 137 t/m 234 kunnen straks (als zij dat willen) verhuizen naar de nieuwbouw van fase 4.

Peildatum
De peildatum is vastgesteld op 16 mei 2017. Dit houdt in dat u kunt rekenen op de volgende financiële regelingen bij een verhuizing. Het geldt voor een verhuizing in of buiten Kerckebosch.

Stadsvernieuwingsurgentie
Vanaf 1 juli 2017 kunt u bij Woongoed Zeist een stadsvernieuwingsurgentie aanvragen (graag via de mail aanvragen met vermelding van uw inschrijfnummer van WoningNet). Met deze stadsvernieuwingsurgentie kunt u reageren op woningen op WoningNet in de regio Utrecht.
U kunt geen stadsvernieuwingsurgentie aanvragen buiten de regio Utrecht. Het duurt ongeveer 1 week voordat uw aanvraag in behandeling is genomen.

Meest gestelde vragen
Alle vragen die we binnenkrijgen verzamelen we en zetten we op een rij. Hieronder vindt u een link naar het document met alle vragen. Staat uw vraag er niet onder? Laat het ons weten via e-mail.

FAQ Marg 101-234

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief 17 oktober 2017

Spreekuur
Iedere donderdagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur houdt de medewerker projectparticipatie spreekuur in het Wijkinformatiecentrum aan de Graaf Lodewijklaan 15