Onbezorgd wonen in Park Boswijk

Per direct te huur, mooie 55+ appartementen in Park Boswijk (Doorn).

Rust, veiligheid en voorzieningen en zorg binnen handbereik. De ingrediënten van serviceresidentie Park Boswijk in Doorn. Hier kunt u onbezorgd wonen en heeft u de beschikking over een uitgebreid pakket van faciliteiten, services en diensten die het leven makkelijk en comfortabel maken. Denk aan een restaurant met een zonnig terras aan de vijver. Een supermarkt, wasserette en kapsalon en boodschappenbezorgservice. Maar ook logeerkamers voor als u familie wilt ontvangen.

U gaat heerlijk uw eigen gang en servicemedewerkers staan voor u klaar als u dat wilt. Ook uw huisdier is van harte welkom.

Huren zonder wachtlijst!
Onze appartementen in Park Boswijk zijn net gerenoveerd. Ze hebben een nieuwe badkamer, nieuw toilet en hoekkeuken met inbouwapparatuur. De appartementen zijn lekker licht en hebben een ruim terras of balkon. Ze zijn verschillend in grootte en de huurprijzen varieren van € 772,16 (voor een enkel appartement) tot € 1.320,80 (voor een dubbel appartement). De servicekosten bedragen € 220,45 per maand, en voorschot voor elektra, verwarming en water is € 66,- per maand (bij een enkel appartement) .

Meer informatie en foto’s vindt u op:
https://www.funda.nl/huur/doorn/appartement-40627784-park-boswijk-200/
http://www.parkboswijk.nl/
https://www.woongoedzeist.nl/huur/vrije-sector-appartementen-park-boswijk/

Een bezichtiging plannen of vragen?
Neem vrijblijvend contact op met Woongoed Zeist via makelaar@woongoedzeist.nl of (030) 693 66 40.