Home / Over ons / Projecten / Onderhoud en renovatie / Nijenheim 3000 en 6000 serie

Nijenheim 3000 en 6000 serie

Woongoed Zeist is van plan de 68 huurwoningen, gelegen in Zeist-West aan de Nijenheim met huisnummers 3000 serie en huisnummers 6000 serie, te onderhouden en te verduurzamen. Om een goed voorstel te kunnen maken voor het onderhoud van de woningen, werken wij samen met aannemer Van Dillen Bouw aan een onderhouds- en renovatieplan. Wij verwachten dat het onderhouds- en renovatieplan in het voorjaar van 2023 klaar is. Voor die tijd voeren wij diverse technische onderzoeken uit en houden we huurders en eigenaren van de eengezinswoningen op te hoogte.

Informatie voor eigenaren

Tussen de huurwoningen die wij gaan aanpakken, bevinden zich ook woningen in bezit van particulieren. Wij bieden deze eigenaren de mogelijkheid om – voor eigen rekening –  mee te doen in dit project en een aantal verduurzamings-werkzaamheden te laten uitvoeren door aannemer Van Dillen Bouw. De aannemer neemt op een later moment contact op met deze eigenaren.

Documenten en nieuwsbrieven

Nieuwbrief Nijenheim – december 2022

Planning

In juli 2021 organiseerden we een ‘op de koffie in de wijk’ bijeenkomst voor de huurders en eigenaren van de Nijenheim 3000 en 6000 serie. Bewoners kwamen goed voorbereid langs voor een kop koffie en een praatje over hun woonwensen. Uitvoering is in 2023.

‘Op de koffie in de wijk’ – Nijenheim 3000 serie
‘Op de koffie in de wijk’ – Nijenheim 6000 serie

Meer informatie en contact

Heb je vragen? Stel ze gerust aan Erica Steehouder, medewerker projectparticipatie. Mail naar info@woongoedzeist.nl of bel (030) 693 66 00.

Jouw mening vinden wij belangrijk, hoe beoordeel je deze pagina?
Scroll naar boven