Vogelwijk

De Vogelwijk is een naoorlogse vernieuwingswijk. Het braakliggende terrein tussen de Gruttolaan, Kievitlaan, Reigerlaan, Noordweg, Griffensteijnselaan en Koppelweg is fase 3 van de Vogelwijk. In deze laatste fase worden in totaal 40 eengezinswoningen koop en vrije sector huur en 14 koopappartementen. Op dit moment worden de plannen voor fase 3b uitgewerkt.

Nieuwsbrieven en documenten

Op 9 juli 2018 vond een informatieavond voor omwonenden plaats. Klik hier voor de opmerkingen en vragen & antwoorden die aan bod kwamen.

Voorlopige planning

Maandag 17 april a.s. start de herinrichting van de Gruttolaan. Dit doen we vooruitlopend op het project Vredenhof waar Kelderman 40 woningen gaat bouwen. Het ontwerp voor de openbare ruimte kwam tot stand in samenwerking met de Gemeente Zeist. Zij worden eigenaar van het openbaar gebied.

Meer informatie en contact

Herinrichting openbare ruimte
Aannemingsbedrijf Roel van Laar BV voert de werkzaamheden uit. Neem met vragen contact op met:

  • Voorafgaand aan de uitvoering: Roel van Laar, 06 – 57 71 08 04.
  • Tijdens de uitvoering: Bram van Baaren, 06 – 22 46 14 16.

Koopwoningen fase 3a
Kijk op de website van Kelderman voor meer informatie en de contactgegevens.

Vrije sector huurwoningen fase 3a
Klik hier om je aan te melden als geïnteresseerde voor de nieuw te ontwikkelen vrije sector huurwoningen in de Vogelwijk.

Sociale huurappartementen (fase 3b)
Deze ontwikkelt Woongoed Zeist voor eigen portefeuille. Voor de exploitatie zijn wij in overleg met een zorginstelling. De komende periode worden de plannen uitgewerkt. Zodra wij meer weten over de uiteindelijke invulling en uitvoering, vullen wij de informatie op deze pagina aan.

Jouw mening vinden wij belangrijk, hoe beoordeel je deze pagina?
Scroll naar boven