Steniaweg 44

Woongoed Zeist is van plan het leegstaande deel haar kantoor dat direct ligt aan de Steniaweg 44 om te bouwen tot appartementen. De betrokken aannemer is Coen Hagedoorn Bouw uit Amersfoort.

De transformatie bestaat uit het ombouwen van het pand tot zes tweekamer appartementen voor de doelgroep 23 tot 30 jaar. Wij kiezen voor deze doelgroep, omdat juist voor jonge starters er een tekort is aan betaalbare woningen.

Nieuwsbrieven en documenten

Op 20 november 2018 organiseerden we een eerste informatiebijeenkomst voor omwonenden van de Steniaweg. Hieronder vindt u de presentatie die getoond is op 20 november. En een terugkoppeling van de input en de vragen die omwonenden deze avond naar voren brachten. Daarnaast delen we op verzoek van de aanwezigen de woonvisie van de gemeente Zeist en een link naar informatie over de versnellingsopgave voor huisvesting die de gemeente heeft geformuleerd.

Presentatie 20 november 2018
Terugkoppeling 20 november 2018
Woonvisie gemeente Zeist
Versnellingsopgave gemeente Zeist
Nieuwsbrief december 2018

Tijdens de informatiebijeenkomst is er een klankbordgroep met omwonenden opgericht. Samen met de klankbordgroep is het schetsplan nader uitgewerkt. Waar mogelijk hielden we rekening met de input en vragen van de omwonenden tijdens de informatiebijeenkomst op 20 november 2018. Hieronder de vergunde tekeningen:

Planning

In juni 2021 starten we met de sloopwerkzaamheden en we verwachten dat de zes appartementen eind 2021 gereed zijn voor verhuur.

De werkzaamheden brengen mogelijk tijdelijk overlast met zich mee. Denkt u daarbij aan geluidsoverlast, stof en transport. Wij proberen dit zoveel mogelijk te beperken. Onder andere door de werkzaamheden zoveel mogelijk vanaf het parkeerterrein van Woongoed Zeist uit te voeren.

Meer informatie en contact

Heeft u vragen? Stel ze gerust aan Koos Hofman, projectopzichter. Mail naar koos.hofman@woongoedzeist.nl of bel (030) 693 66 00.

Jouw mening vinden wij belangrijk, hoe beoordeel je deze pagina?
Scroll naar top