Home / Over ons / Organisatie / Werken bij Woongoed Zeist / Vacature Manager financiën en control

Vacature Manager financiën en control

Woongoed Zeist is met ruim 7.000 woningen dé sociale huisvester van de gemeente Zeist. Samen met onze partners zetten wij ons in voor goede, betaalbare woningen en buurten waar het fijn wonen is.

We maken ons sterk voor de doorstroming op de woningmarkt, woonkansen voor bijzondere doelgroepen en de kwaliteit van onze woningen.

De afdeling Financiën en Control is op zoek naar een nieuwe manager.

Het profiel

  • Je gaat werken bij Woongoed Zeist: een woningcorporatie in de gemeente Zeist met ruim 7.000 woningen.
  • Je wordt lid van het managementteam van Woongoed Zeist en hebt een belangrijke rol in de doorontwikkeling van de organisatie als geheel en van de mensen in het bijzonder. Je bent een actieve sparringpartner voor de directeur-bestuurder en je collega’s in het managementteam.
  • Je bent verantwoordelijk voor de afdeling Financiën en Control. Op gebied van control ben je een inhoudelijk sparringpartner voor je collega’s.
  • Je bent naast de directeur-bestuurder de gesprekspartner voor de raad van commissarissen en de auditcommissie.
  • Je bent een leider: je stelt kaders, geeft richting en vrijheid, en zorgt ervoor dat je medewerkers optimaal gefaciliteerd worden en zich kunnen ontwikkelen.
  • Je laat je zien als een manager met kennis van bedrijfsvoering en goed overzicht.
  • Je draagt bij aan de verscheidenheid in het team van Woongoed Zeist.

Meer informatie

Woongoed Zeist werkt samen met Whyz Executive Search in de search naar een Manager financiën en control. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Annelien Zuidema: 06 – 30 40 90 36 / annelienzuidema@whyz.nl. Download het uitgebreide profiel via https://www.whyz.nl/vacatures/manager-woongoedzeist. Reageren kan tot en met 16 januari 2022.

Jouw mening vinden wij belangrijk, hoe beoordeel je deze pagina?
Scroll naar top