Home / Over ons / Organisatie / Werken bij Woongoed Zeist

Werken bij Woongoed Zeist

Woongoed Zeist is de grootste sociale verhuurder in de gemeente Zeist en verhuurt, bouwt en onderhoudt betaalbare woningen voor mensen met een laag inkomen. Eén op de vier inwoners in deze gemeente woont in een woning van ons.

Wij vinden het belangrijk dat onze huurders fijn wonen, zowel in hun eigen huis als in hun buurt. Daarom wordt er gewerkt met wijkteams die de wijken goed kennen, waardoor bewoners op een persoonlijke manier benaderd worden en vice versa. Daarnaast werken we samen met onder andere welzijnswerk en politie om de leefbaarheid van de wijken te verhogen.  

Werken bij Woongoed Zeist betekent…

  • Werken voor een organisatie met een grote maatschappelijke impact.
  • Een thuisbasis in een duurzaam en prettig kantoor in hartje Zeist.
  • Een plek met veel aandacht voor leren en continu verbeteren; eigen initiatieven worden toegejuicht.
  • De ontwikkelmogelijkheden zijn legio en worden gestimuleerd en ook gefaciliteerd door o.a. een ruim ontwikkelbudget.
  • Naast hard werken ook tijd voor plezier in de vorm van leuke (online) ontspanningsmomenten.

 

Onze waarden

  • Klantgerichtheid: klanten helpen zoals we zelf ook geholpen willen worden. Ook halen we er energie uit om onze klanten zo snel, goed en slim mogelijk te bedienen.
  • Verantwoordelijkheid: wat o.a. betekent dat je keuzes maakt, zoals je zou doen wanneer het je eigen bedrijf is.
  • Samenwerken: waarbij we vertrouwen als vertrekpunt zien en we elkaars verwachtingen steeds weer willen overtreffen.

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij WoongoedZeist is continu verbeteren belangrijk. Er zijn dan ook ruime ontwikkelmogelijkheden binnen de organisatie. Zo is er veel aandacht voor persoonlijke en loopbaanontwikkeling. Bijblijven, groeien, ontwikkelen en leren wordt gestimuleerd én gefaciliteerd met onder andere een ruim ontwikkelbudget. Ook kun je deelnemen aan inspirerende workshops van Klimmr, waarbij Woongoed Zeist is aangesloten. Zo blijf je jezelf uitdagen en houd je plezier in wat je doet.

 

Actuele vacatures

Op dit moment hebben we geen vacatures.

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdagingen zijn enerzijds de toename van kwetsbare huurders en anderzijds de digitalisering. De verwachting is dat steeds meer huurders vragen om ondersteuning, aangezien de overheid steeds meer zelfregie en langer zelfstandig wonen verwachten. Dit heeft invloed op de leefbaarheid in de wijk en zet druk op het sociaal beheer. Daarnaast blijft het werk veranderen door nieuwe technologieën. Kortom: voldoende uitdagingen om ons in vast te bijten.

Betaalbaar wonen van goede kwaliteit en passende dienstverlening mogelijk maken.

Woongoed Zeist

Stagemogelijkheden of open sollicitatie

Zoek je een interessante stageplaats of afstudeeropdracht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. En natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur daarvoor een e-mail aan Mascha Onstenk (P&O adviseur), via werkenbij@woongoedzeist.nl.

Waarom werken bij Woongoed Zeist

Erica

Ik begeleid bewoners in sloop-, nieuwbouw-, en renovatieprojecten. Het is een leuke en zeer veelzijdige baan die elke dag anders is! De rode draad is het geven van informatie aan bewoners in de verschillende fases van het project.

Samya

De reden dat ik bij Woongoed Zeist ben gaan werken is dat je een bijdrage levert aan de maatschappij. Als medewerker bij Woongoed Zeist help je graag mensen met een laag inkomen aan een betaalbare woning. Daarnaast is Woongoed Zeist een plek waar je kunt leren en continu kunt verbeteren. De ontwikkelingsmogelijkheden zijn ruim binnen Woongoed Zeist. Om die redenen ben ik hier gaan werken.

Eline

Na mijn studie ben ik via een detacheringsbureau gaan werken bij Woongoed Zeist. Het uitdagende werk en de leuke collega’s zijn mij zo goed bevallen dat ik ben gebleven.

Great Place to Work

Woongoed Zeist is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Woongoed Zeist gecertificeerd. Al twee jaar op rij! Lees meer…

Werken bij een woningcorporatie

Werken aan wonen, dat is bouwen aan iets groters dan jezelf. Aan een gezamenlijk doel: goede, betaalbare en duurzame woningen voor 4 miljoen Nederlanders. Nu en in de toekomst. Bij Woongoed Zeist gaat het om circa 7.500 huishoudens

De sector is volop in beweging. En dat brengt allerlei uitdagingen met zich mee. Daar hebben we jou voor nodig! We zoeken jonge mensen met frisse ideeën, die kansen zien en het beste uit zichzelf willen halen. Of je nu een technische, sociale, financiële of vastgoedachtergrond hebt. We zoeken vakmensen, mensen-mensen en kantoorkampioenen. Je werkt samen met anderen, die hart hebben voor wonen en graag hun tanden zetten in complexe vraagstukken.

Werken bij een woningcorporatie… is van betekenis zijn voor een ander. Dat zegt iets over jou.

Jouw mening vinden wij belangrijk, hoe beoordeel je deze pagina?
Scroll naar boven