Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.
Home / Over ons / Organisatie / Duurzaamheid / Zonnepanelen

Zonnepanelen

Energiekosten bepalen een groot deel van de woonlasten. Woongoed Zeist wil de woonlasten betaalbaar houden. Besparen op energie door het opwekken van zonnestroom helpt daarbij. Daarnaast is het goed voor het milieu.

Buurt voor buurt

De aanschaf van zonnepanelen betekent een flinke investering. Lang niet iedereen kan die investering doen. Daarom biedt Woongoed Zeist huurders de mogelijkheid om zonnepanelen te huren. Dan profiteer je meteen van zonnestroom, zonder de investering ineens. We bieden de mogelijkheid om zonnepanelen te huren wijk voor wijk aan. Dat houdt het voor ons behapbaar. Als je in een eengezinswoning met een geschikt dak woont en jouw buurt aan de beurt is, ontvang je een brief met meer informatie en een persoonlijk aanbod.

Wij werken samen met Wocozon

Wij werken samen met Wocozon. Een organisatie zonder winstoogmerk met het doel om huurders van woningcorporaties te laten profiteren van zonnestroom. Wocozon beoordeelt de geschiktheid van de daken en laat de zonnepanelen plaatsen door een erkende installateur. Ook regelt Wocozon het onderhoud van de panelen.

Je hoeft niets te doen

Als jouw buurt aan de beurt is en jouw dak is geschikt, dan ontvang je vanzelf een bericht. Meer informatie vind je op de website van Wocozon.

Heb je al zonnepanelen via Wocozon?

Dan heb je bij de plaatsing een handleiding ontvangen. Daarin staat ook wat je moet doen als er een storing is. Je vindt de handleiding hier: Handleiding Wocozon zonnepanelen

Jouw mening vinden wij belangrijk, hoe beoordeel je deze pagina?
Scroll naar top