Home / Over ons / Organisatie / Duurzaamheid / Zonnepanelen

Zonnepanelen

Energiekosten bepalen een groot deel van de woonlasten. Woongoed Zeist wil de woonlasten betaalbaar houden. Besparen op energie door het opwekken van zonnestroom helpt daarbij. Daarnaast is het goed voor het milieu.

Wijk voor wijk

De aanschaf van zonnepanelen betekent een flinke investering. Lang niet iedereen kan die investering doen. Daarom biedt Woongoed Zeist de mogelijkheid om zonnepanelen te huren. Dan profiteer je meteen van zonnestroom, zonder de investering ineens. We bieden de mogelijkheid om zonnepanelen te huren wijk voor wijk aan. Dat houdt het voor onze installateur Wocozon behapbaar. Woon je in een eengezinswoning met een geschikt dak? Vormt schaduw geen belemmering? En is jouw wijk aan de beurt? Dan ontvang je een brief met meer informatie en een persoonlijk aanbod.

Wij werken samen met Wocozon

Wij werken samen met Wocozon. Een organisatie zonder winstoogmerk met het doel om huurders van woningcorporaties te laten profiteren van zonnestroom. Wocozon beoordeelt de geschiktheid van de daken en laat de zonnepanelen plaatsen door een erkende installateur. Er is een monitoringsysteem, ook in te zien door de huurder. Dit systeem geeft eventuele storingen aan waarna er gehandeld kan worden.

Je hoeft niets te doen

Als jouw buurt aan de beurt is en jouw dak is geschikt, dan ontvang je vanzelf een bericht. Meer informatie vind je op de website van Wocozon.

Heb je al zonnepanelen via Wocozon?

Dan heb je bij de plaatsing een handleiding ontvangen. Daarin staat ook wat je moet doen als er een storing is. Je vindt de handleiding hier: Handleiding Wocozon zonnepanelen.

Schoonmaken van zonnepanelen vrijwel niet nodig

De zonnepanelen van Wocozon hebben een speciale coating. Hierdoor is schoonmaken vrijwel nooit nodig. Ook niet als deze bedekt zijn met een laagje Sahara zand. Wij raden het zelfs af, om schade te voorkomen. Neemt de werking af door een extreme laag vuil? Dan maakt Wocozon de zonnepanelen op professionele wijze voor u schoon.

Jouw mening vinden wij belangrijk, hoe beoordeel je deze pagina?
Scroll naar boven