Home / Over ons / Contact / Onze corona maatregelen per 17 januari 2022

Onze corona maatregelen per 17 januari 2022

Woongoed Zeist volgt het advies van de Rijksoverheid en het RIVM. We nemen preventieve maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

1. Ons kantoor is geopend

Je kunt ons bereiken via:

Wij zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar van 8.30 tot 16.30 uur. En op vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur.

2. Werkzaamheden gaan zoveel mogelijk door

  • Alle spoedreparaties voeren onze aannemers voor je uit. Ook als je corona-gerelateerde klachten hebt. Geef dit wel aan, zodat we aanvullende maatregelen kunnen nemen.
  • Ook overige reparaties en dagelijks onderhoud gaan zoveel mogelijk door. Hiervoor maken onze ‘huis’aannemers graag een afspraak met jou.
  • Onderhouds- en renovatiewerkzaamheden door onze ‘huis’aannemers Coen Hagendoorn Bouwgroep, Van Wijk en Weijman aan jouw woning en/of in jouw wijk gaan door.
  • Voor alle werkzaamheden geldt dat onze collega’s en samenwerkingspartners de benodigde maatregelen in acht nemen. En wij vragen jou hetzelfde te doen. Dat betekent; vaak handen wassen, 1,5 meter afstand houden en het dragen van een mondkapje.

3. Contact met complexbeheerders

Onze complexbeheerders houdenweer inloopspreekuren. Je kunt jouw vragen ook telefonisch stellen. Of bel voor het maken van een afspraak. Klik hier voor de contactgegevens.

4. Bekijken proefwoning L-flat

Heb je vragen over het project? We houden weer inloop spreekuur voor de proefwoning van de L-flat. Je bent welkom op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.30 uur, Laan van Vollenhove 915. Of maak een afspraak. Bel dan met Corrine de Lorijn of Anneliek Jeuken, medewerkers projectparticipatie. Zij zijn van maandag tot en met donderdag te bereiken op telefoonnummer (030) 693 66 00. Of stuur een e-mail naar: l-flat@woongoedzeist.nl.

5. We vragen of je klachten (verkoudheid, hoesten of koorts) hebt, voordat we binnenkomen in jouw woning

Is het antwoord ja? Dan gaat de afspraak niet door. We maken dan een nieuwe afspraak.

6. Onze medewerkers dragen een mondkapje tijdens huisbezoeken

En onze medewerkers vragen jou dat ook te doen. Doe je dit niet, dan kan de afspraak worden afgezegd.

7. Persoonlijke afspraken met onze medewerkers kunnen worden afgezegd

Het kan zijn dat persoonlijke afspraken met onze medewerkers niet doorgaan. Waar mogelijk is er telefonisch contact in plaats van een fysieke afspraak.

8. Onze medewerkers schudden geen handen en houden afstand van gesprekspartners

Onze medewerkers schudden tijdelijk geen handen. Ze houden minimaal 1,5 meter afstand van bezoekers en gesprekspartners.

Jouw mening vinden wij belangrijk, hoe beoordeel je deze pagina?
Scroll naar top