Home / Nieuws / Op weg naar Woongroen

Op weg naar Woongroen

Woongoed Zeist en Woonstichting SSW fuseren per 1 januari 2024 en gaan samen verder onder de naam Woongroen. Door de krachten te bundelen kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren voor huurders en woningzoekenden in de gemeenten Zeist en De Bilt.

Woongroen verwijst naar wonen in de groene omgeving van zowel Zeist als De Bilt

Ook sluit de naam aan bij onze ambitie om woningen comfortabeler en energiezuiniger te maken. Groen is de stoplichtkleur die staat voor ‘doorrijden’. In beweging en vol positieve energie blijven we vanuit Woongroen werken aan prettig wonen in Zeist en De Bilt. Het vriendelijke logo in frisse kleuren toont een buurt met diverse woningtypes in het groen. De slogan ‘Natuurlijk voor huurders’ versterkt dat het uiteraard om jou gaat.

Voor een goede start van Woongroen zetten we in de komende weken alvast een aantal stappen

  • Vanaf dinsdag 28 november worden de IT systemen samengevoegd. We blijven je graag helpen, maar dit doen we soms anders dan je gewend bent. Het kan ook iets langer duren, voordat je een reactie krijgt.
  • Donderdag 14 december zijn we tot 14.00 uur open. Die middag en ook vrijdag 15 december zijn de kantoren in Zeist en De Bilt gesloten. De telefonie en IT-systemen zijn dan tijdelijk niet beschikbaar.
  • Vanaf maandag 18 december kun je al mail of post ontvangen met Woongroen als afzender.

Bel voor spoedeisende reparatieverzoeken 7 dagen per week naar (030) 693 66 00. Buiten openingstijden staat iemand van de meldkamer je te woord. Je wordt ook dan zo snel mogelijk geholpen.

Je ontvangt in de loop van december per post meer informatie over de start van Woongroen.

Jouw mening vinden wij belangrijk, hoe beoordeel je deze pagina?
Scroll naar boven