Hoge grondwaterstand

2023 was het natste jaar ooit. De gemiddelde grondwaterstand is daardoor veel hoger dan normaal. Dat zorgt er soms voor dat er in de berging, (parkeer-)kelder, schuur of kruipruimte vochtplekken komen. Of wateroverlast. Dat is natuurlijk vervelend, maar wij kunnen hier op dit moment helaas niet veel aan doen.
Lees meer

30 nieuwe huurwoningen opgeleverd in Bilthoven

Schrikkeldag 2024 werd een feestelijke dag voor 30 huishoudens die de sleutel van hun nieuwe woning aan de Melkweg in Bilthoven ontvingen. Eerst ontvingen Nadja en haar partner op 29 februari de symbolische '1e sleutel' van onze bestuurder Danny Visser. Daarna kregen ook de andere bewoners de sleutels van hun woning.
Lees meer

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening.
Lees meer

Corporate e-nieuwsbrief

Vandaag verstuurden wij de 1e digitale nieuwsbrief aan huurders van Woongroen.
Lees meer

De Woongroen wijkteams

Een nieuwe organisatie betekent nieuwe wijkteams. En die delen we graag. Voor veel huurders verandert er niks. Een groot deel van de in jouw woongebouw en/of wijk aanwezige medewerkers blijft hetzelfde. Een aantal medewerkers gaat een nieuwe uitdaging aan. In een andere functie, of in een ander werkgebied. We maakten een mooie mix, zodat kennis er ervaring voor jou als huurder zoveel mogelijk behouden blijft. En we blijven natuurlijk graag verbeteren!
Lees meer

Draagvlak voor renovatie 2 woonblokken Ter Braaklaan in Zeist

Eind november deelden wij ons onderhouds- en renovatievoorstel met de huurders van 2 woonblokken aan de Ter Braaklaan in Zeist gedeeld. Deze week werd duidelijk dat ruim 93% van de huurders akkoord gaat met dit voorstel. Samen met aannemer Heilijgers gaan wij de woningen verduurzamen en het nodige onderhoud uitvoeren.
Lees meer