Storingen of calamiteit

Mijn woning

Is er sprake van een storing of een calamiteit? Bijvoorbeeld omdat uw verwarming het niet doet of er een ruitje is gesneuveld? Dan kan u in veel gevallen rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf dat het probleem kan oplossen. Dat kost u niet meer dan dat u eerst ons belt. En het is sneller.

Bel direct met het juiste bedrijf

Heeft u een storing aan uw CV, ventilatie, is de lift kapot of uw kozijn? Heeft u een verstopte afvoer? Bel rechtsreeks met het bedrijf.
Alle voor u geldende nummers vindt u via deze link.

Glasschade

Bent u verzekerd voor glasschade via Woongoed Zeist, dan kunt u bij glasschade direct bellen met Samenwerking Glasverzekering via het gratis nummer 0800 02 26 100 (24 uur per dag bereikbaar).

Glasschade door inbraak

Ontstaat er glasschade door een inbraak en bent u verzekerd voor glasschade via Woongoed Zeist, dan kunt u altijd bellen met Samenwerking Glasverzekering via het gratis nummer 0800 02 26 100 (24 uur per dag bereikbaar). Soms heeft de politie al een bedrijf ingeschakeld om een noodvoorziening te regelen. U moet dan alsnog de Samenwerking Glasverzekering bellen om te zorgen dat het originele glas geplaatst wordt. De glasverzekering via Woongoed Zeist betaalt alleen uit wanneer Samenwerking Glasverzekering wordt ingeschakeld om het originele glas te plaatsen.

Is uw hang-en sluitwerk beschadigd, dan kunt u ons 24 uur per dag bereiken via telefoonnummer (030) 693 66 01. Na kantoortijd wordt u doorgeschakeld naar de meldkamer.

Is er schade aan de woning ontstaan, dan verzoeken wij u een kopie van uw aangifte aan ons op te sturen.

Is er schade aan uw inboedel ontstaan, dan kunt u contact opnemen met uw eigen inboedelverzekering (die u zelf heeft afgesloten).

Spoedeisende reparaties

Heeft u een spoedeisend reparatieverzoek, zoals een ernstige lekkage? Geef deze door werkdagen via telefoonnummer (030) 693 66 01. Wij geven de melding door aan de aannemer die het defect gaat verhelpen. Het bedrijf neemt telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak. Buiten kantoortijden schakelen wij de telefoon automatisch door naar de storingsdienst, zodat u in dringende gevallen altijd hulp krijgt.

Rioolverstopping

Bij een rioolverstopping kunt u altijd bellen met RRS via het gratis telefoonnummer 0800 09 91 313 (24 uur per dag bereikbaar).