Nijenheim 2517

Adres
Nijenheim 2517
Postcode
3704 VL
Plaats
Zeist
Type woning
Tussenwoning
Oppervlakte
117 m²
Kamers
5
Koopstatus
Verkocht
Prijs
€ 275.000
 
Kosten koper
Bezichtiging
Open Huis 14 oktober van 16.00 - 17.00 uur


In Zeist-West op een fijne plek gesitueerde ruime en lichte tussenwoning met voor- en achtertuin (gelegen op het noordwesten), stenen schuur en achterom.

Rustige situering aan een breed plein met voldoende openbare parkeerplaatsen.

Aantrekkelijke ligging als gevolg van ter plaatse ruime opzet van de woonwijk en ook door de korte afstand naar het centrum van Zeist.

Aan de buitenzijde goed onderhouden.

De interne afwerking is door de voormalige huurder voldoende tot goed verzorgd.

 

Indeling

Begane grond:

Entree, gang, meterkast, toilet en trapopgang.
Lichte Woonkamer en een dichte keuken.

Eerste verdieping :

Overloop, drie ruime en lichte slaapkamers waarvan één met een wastafel.
De slaapkamers beschikken alle over een vaste kast(en).
Badkamer met een ligbad, wastafel en een toilet.

Tweede verdieping :

Bereikbaar via een vaste trap. Voorzolder met opstelling c.v.-ketel en bergruimte. Vierde slaapkamer met één dakraam en bergruimte achter de knieschotten.

 

Bijzonderheden

– Bouwjaar van de woning is 1971; woonoppervlakte 117m², inhoud 380m³, stenen schuur heeft een oppervlakte van 10m², conform BBMI-meting.

– Grootte van het perceel zal worden vastgesteld door het Kadaster. De meting zal plaatsvinden nadat de koopovereenkomst is getekend en voor de juridische levering. Hieruit voortvloeiende kosten zijn voor rekening van de verkopende partij.

– Deze woning is voorzien van isolatieglas. Energielabel D.

– Er is een bouwkundig keuringsrapport van de woning opgesteld door SSW, te verkrijgen via ons kantoor.

– Er is een technische rapportage opgesteld door Woningcorporatie Woongoed Zeist, verkrijgbaar via ons kantoor.

– Project notaris is van Rhijn Notarissen.

– De in de woning eventueel aanwezige roerende goederen en/of stoffering zullen achterblijven.

– Woongoed Zeist hanteert voorwaarden voor de verkoop, onder andere een zelfbewoningsplicht voor de eerste twee jaar na aankoop.

– Voor de verkoop is een procedure van toepassing:

Procedure:
Huurders van de Zeister Corporaties hebben voorrang ten opzichte van andere gegadigden, waarbij huurders van Woongoed Zeist voor gaan (zie onderstaand: toewijzing). Rangorde wordt bepaald aan de hand van het ingevulde interesseformulier.

Bij meerdere belangstellenden bestaat de mogelijkheid dat Woongoed Zeist een inschrijving houdt. In dat geval heeft een huurder van Woongoed Zeist of een andere Zeister corporatie bij een gelijke bieding en bij behorende voorwaarden voorrang op andere gegadigden. Woongoed Zeist behoudt zich het recht voor om degene die het beste bod uitbrengt onder de voor Woongoed Zeist meest gunstigste voorwaarden, de woning te gunnen.

Toewijzing:
– Huurders van Woongoed Zeist hebben voorrang.

– Van de huurders van Woongoed Zeist heeft de huurder die aantoonbaar het langste in zijn huidige woning woont, de eerste keus.

– Bij de overige belangstellenden hebben huurders van de andere corporaties in Zeist voorrang op geïnteresseerden op basis van woonduur in de huidige woning.

– Bij de overige geïnteresseerden, bepaalt in ieder geval de hoogte (en de gestelde voorwaarden) van een bieding of Woongoed Zeist mogelijk in onderhandeling wil treden.