Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.
Home / Koopaanbod / Couwenhoven 4134 te Zeist – VERKOCHT

Couwenhoven 4134 te Zeist – VERKOCHT

Adres
Couwenhoven 4134
Postcode
3703 EC
Plaats
Zeist
Type woning
Tussenwoning
Oppervlakte
124 m²
Kamers
5
Koopstatus
Verkocht
Prijs
€ 348.000
 
Kosten koper

Algemeen

Op een fijne en rustige plek in de woonwijk Couwenhoven gelegen ruime woning welke in een goede staat van onderhoud verkeert.

Betreft een voormalige huurwoning in eigendom van Woongoed Zeist.
De woning is voorzien van een voortuin en een achtertuin gelegen op het noordwesten met een stenen schuur en een achterom.
De woning grenst aan de achterzijde direct aan een ruim opgezet wijkpark.
Ter plaatse vrij parkeren.
Het centrum van Zeist is op enkele fietsminuten afstand bereikbaar. In Zeist West is ook een recent geheel gerenoveerd en uitgebreid wijkwinkelcentrum gelegen. 

Indeling

Begane grond:

Entree, gang met meterkast en toilet. Ruime en lichte woonkamer met trapopgang.
Eenvoudige dichte keuken.

Eerste verdieping:

Overloop, drie functionele slaapkamers.
Gemoderniseerde badkamer met een douche, en een toilet.

Tweede verdieping:

Bereikbaar via een vaste trap, voorzolder met opstelplaats van de c.v.-combiketel en bergruimte.
Royale vierde slaapkamer voorzien van een dakkapel.
Mogelijkheid bestaat om op deze verdieping twee (slaap)kamers te realiseren door splitsing van de huidige slaapkamer en plaatsing van een extra dakraam of dakkapel.

Bijzonderheden

– Bouwjaar van de woning is circa 1974; inhoud van de woning is 370m³ en het woonoppervlakte bedraagt 124m², conform BBMI-meting. De stenen schuur in de achtertuin heeft een oppervlakte van 9m².

– Perceelgrootte zal worden vastgesteld door het Kadaster. Meting zal plaatsvinden na het sluiten van de koopovereenkomst en voor de juridische levering. Kosten hiervan zijn voor de verkopende partij.

– Geheel voorzien van isolatieglas.

– Alle eventuele roerende goederen in de woning blijven achter.

– Er is een bouwkundig keuringsrapport van de woning opgesteld door SSW te verkrijgen via ons kantoor. Idem een asbestinventarisatie.

– Energielabel definitief D.

– Projectnotaris van toepassing: Woortmann notarissen Zeist.

– Woongoed Zeist hanteert voorwaarden voor de verkoop, onder andere een zelfbewoningsplicht voor de eerste twee jaar na aankoop.

– Oplevering in overleg, woning wordt nu niet bewoond, kan dus snel.

Bezichtigingen

Bezichtigingen kunnen op afspraak worden gepland via Antoon Verkaik makelaardij (telefoon 030 69 52952) op vrijdag 10 september.

Eisen voor bezichtigingen:
– Er worden geen handen geschud
– Per keer kunnen maximaal 2 personen de woning bekijken
– Er wordt 1,5 meter afstand gehouden
– Geïnteresseerden kunnen zich noteren op de belangstellendenlijst die in de woning ligt
– Zowel voor als na de bezichtiging wordt mensen geadviseerd handen te wassen

Bezichtigen kan alleen als belangstellenden niet hoesten, verkouden of grieperig zijn of in aanraking zijn geweest met een Corona patiënt. 

Procedure:
Huurders van de Zeister Corporaties hebben voorrang ten opzichte van andere gegadigden, waarbij huurders van Woongoed Zeist voor gaan (zie onderstaand: toewijzing). Rangorde wordt bepaald aan de hand van het ingevulde interesseformulier.

Bij meerdere belangstellenden bestaat de mogelijkheid dat Woongoed Zeist een inschrijving houdt. In dat geval heeft een huurder van Woongoed Zeist of een andere Zeister corporatie bij een gelijke bieding en bij behorende voorwaarden voorrang op andere gegadigden. Woongoed Zeist behoudt zich het recht voor om degene die het beste bod uitbrengt onder de voor Woongoed Zeist meest gunstigste voorwaarden, de woning te gunnen.

Toewijzing:
– Huurders van Woongoed Zeist hebben voorrang.

– Van de huurders van Woongoed Zeist heeft de huurder die aantoonbaar het langste in zijn huidige woning woont, de eerste keus.

– Bij de overige belangstellenden hebben huurders van de andere corporaties in Zeist voorrang op geïnteresseerden op basis van woonduur in de huidige woning.

– Bij de overige geïnteresseerden, bepaalt in ieder geval de hoogte (en de gestelde voorwaarden) van een bieding of Woongoed Zeist mogelijk in onderhandeling wil treden.

Scroll naar top