Home / Nieuws / Kamers met Aandacht gezocht

Kamers met Aandacht gezocht

Op jezelf gaan wonen is een grote stap. Het is fijn als je soms terug kan vallen op je ouders of vrienden. Maar wat als je geen sociaal netwerk hebt? Kamers met Aandacht zoekt mensen die woonruimte willen verhuren, maar ook een helpende hand bieden waar nodig. Kortom, een kamer mét aandacht om een jongere op weg te helpen naar een zelfstandig leven.

Voor wie…

Delphine (20) zoekt een kamer in Zeist of Bunnik. Een rustige plek waar zij even niet voor anderen hoeft te zorgen. Delphine doet een horecaopleiding en werkt in een restaurant.

Diana (21) werkt in de kinderopvang en wil graag verder studeren. Ze is geïnteresseerd in anderen en altijd bereid iemand te helpen. Diana zoekt een fijne plek om te wonen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.  

Michael (19) wil dit jaar het diploma halen van zijn Mbo-opleiding. Hij houdt van biljarten en fitness. Michael heeft veel meegemaakt en hoopt dat hij bij de verhuurder terecht kan met vragen. Hij zoekt woonruimte in De Bilt.

Joshua (19) houdt van regelmaat in zijn leven. Hij gaat naar school en zijn werk in de tuinbouw. Joshua is actief, handig en schoon. Hij zoekt een kamer in de omgeving van Wijk bij Duurstede.

Kijk voor meer informatie op kamersmetaandacht.nl

Jouw mening vinden wij belangrijk, hoe beoordeel je deze pagina?
Scroll naar top