Jouw huis, hun thuis?

Kamers met Aandacht werft kamers voor jongeren tussen de 18 en 23 jaar, die net even een tussenstapje nodig hebben om geheel zelfstandig te kunnen wonen. Woongoed Zeist steunt dit mooie initiatief en brengt het daarom graag onder uw aandacht. 

Heeft u thuis een kamer vrij of kent u iemand die dat heeft? Daarmee kunt u een jongere een plek geven waar hij of zij met steun van de omgeving en een vertrouwde begeleider, zelfstandiger kan worden.

Informatiebijeenkomst op 24 september

Op donderdag 24 september a.s. organiseert stichting Kamers met Aandacht een online informatiebijeenkomst. Deze start om 19.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Iedereen die geïnteresseerd is in het verhuren van een kamer aan een kwetsbare jongere kan meedoen.

Tijdens de online informatiebijeenkomst krijgt u uitleg over om welke jongeren het gaat. De werkwijze van Kamers met Aandacht wordt toegelicht. U krijgt informatie over helpende wet- & regelgeving. En een verhuurder zal haar persoonlijke ervaringen delen. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen. 

Kamer gezocht voor creatieve Sara en sportieve Jeffrey

Kamers met Aandacht zoekt momenteel een kamer voor de creatieve Sara en de sportieve Jeffrey. Deze jongeren zijn op hun beurt bereid om een wederdienst te doen. Bijvoorbeeld een klusje in huis, even oppassen, de hond uitlaten of boodschappen halen. Zo ontstaat er voor beiden een win-win situatie.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u de online informatiebijeenkomst graag bijwonen? Stuur dan een e-mail naar lein@kamersmetaandacht.nl. U ontvangt dan een uitnodiging met de link waarmee u deel kunt nemen.

Kijk voor meer informatie op de website van Kamers met Aandacht.

Deel deze pagina: