Home / Ik zoek / Vrije sector huurwoning

Vrije sector huurwoning

Naast sociale huurwoningen, verhuurt Woongoed Zeist ook vrije sector huurwoningen.

Vrije sector huurwoningen zijn woningen die een hogere huurprijs hebben dan sociale huurwoningen. De grens voor vrije sector huurwoningen is een huurprijs vanaf € 808,06 (prijspeil 2023) op het moment van tekenen van de huurovereenkomst.

Is jouw jaarinkomen hoger dan € 44.035? Dan kun je een woning in de vrije sector zoeken. Voor meerpersoonshuishoudens geldt een jaarinkomen van minimaal € 48.625. Je hoeft hiervoor geen inschrijving in WoningNet te hebben. Goed om te weten: je kunt geen huurtoeslag ontvangen als je een woning in de vrije sector huurt.

Het aanbod van vrije sector woningen van Woongoed Zeist is niet heel groot. Dat komt omdat we niet zoveel woningen in de vrije sector hebben. 

Meer informatie

Neem met vragen gerust contact op met een van onze medewerkers van de afdeling verkoop/vrije sector verhuur via (030) 693 66 00 of makelaar@woongoedzeist.nl.

Belangstelling vrije sectorwoning

  • Als je op onze belangstellendenlijst staat, ontvang je bericht als er een woning beschikbaar komt. Vul onderstaand formulier in als je op de lijst met geïnteresseerden geplaatst wilt worden. Let op: bij een inkomen lager dan € 44.035 (eenpersoonshuishouden) of lager dan € 48.625 (meerpersoonshuishouden) kom je niet in aanmerking voor een vrije sectorwoning.
Jouw mening vinden wij belangrijk, hoe beoordeel je deze pagina?
Scroll naar boven