Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.
Home / Ik zoek / Vrije sector huurwoning

Vrije sector huurwoning

Naast sociale huurwoningen, verhuurt Woongoed Zeist ook vrije sector huurwoningen.

Vrije sector huurwoningen zijn woningen die een hogere huurprijs hebben dan sociale huurwoningen. De grens voor vrije sector huurwoningen is een huurprijs vanaf € 752,33 (prijspeil 2021) op het moment van tekenen van de huurovereenkomst.

Is jouw jaarinkomen hoger dan € 40.024? Dan kun je een woning in de vrije sector zoeken. Je hoeft hiervoor geen inschrijving in WoningNet te hebben. Goed om te weten: je kunt geen huurtoeslag ontvangen als je een woning in de vrije sector huurt.

Het aanbod van vrije sector woningen van Woongoed Zeist is niet heel groot. Dat komt omdat we niet zoveel woningen in de vrije sector hebben. 


Direct te huur: 55+ appartementen Park Boswijk, Doorn

Op dit moment hebben we 55+ appartementen te huur in Park Boswijk in Doorn, zonder wachtlijst. Het gebouw werd pas opgeknapt en staat in een rustige, prettige omgeving. Wonen in Park Boswijk, dat is fijn en zonder zorgen wonen. Meer informatie vindt u op: http://woneninparkboswijk.nl/.

Meer informatie

Als je op onze belangstellendenlijst staat, ontvang je bericht als er een woning beschikbaar komt. Vul onderstaand formulier in als je op de lijst met geïnteresseerden geplaatst wilt worden.

Neem met vragen gerust contact op met een van onze medewerkers van de afdeling verkoop/vrije sector verhuur via (030) 693 66 00 of makelaar@woongoedzeist.nl.

Belangstelling vrije sectorwoning

  • Let op: bij een inkomen lager dan € 40.024 komt u niet in aanmerking voor een vrije sectorwoning.
Jouw mening vinden wij belangrijk, hoe beoordeel je deze pagina?
Scroll naar top