Op zoek naar een vrije sector huurwoning of een garage

Naast sociale huurwoningen, verhuurt Woongoed Zeist ook garages, carports, bergingen, parkeerplaatsen en vrije sector huurwoningen.

Vrije sector huurwoningen zijn woningen die een hogere huurprijs hebben dan sociale huurwoningen. De grens voor vrije sector huurwoningen is een huurprijs vanaf € 752,33 (prijspeil 2021) op het moment van tekenen van de huurovereenkomst.

Als u een hoger jaarinkomen heeft dan € 40.024, dan kunt u een woning in de vrije sector zoeken. U hoeft hiervoor geen inschrijving in WoningNet te hebben. U kunt geen huurtoeslag ontvangen als u een woning in de vrije sector huurt.

Het aanbod van vrije sector woningen van Woongoed Zeist is niet heel groot. Dat komt omdat we niet zoveel woningen in de vrije sector hebben. 

Direct te huur: 55+ appartementen Park Boswijk, Doorn

Op dit moment hebben we 55+ appartementen te huur in Park Boswijk in Doorn, zonder wachtlijst. Het gebouw werd pas opgeknapt en staat in een rustige, prettige omgeving. Wonen in Park Boswijk, dat is fijn en zonder zorgen wonen. Meer informatie vindt u op: http://woneninparkboswijk.nl/.

Overig aanbod vrije sector huurwoningen

Voor ons overige aanbod vrije sector huurwoningen en garages op dit moment klikt u hier.

Meer informatie

Als u op onze belangstellendenlijst staat, ontvangt u bericht als er een woning beschikbaar komt. Klik hier als u op de lijst met geïnteresseerden geplaatst wilt worden.

Neem met vragen gerust contact op met een van onze medewerkers van de afdeling verkoop/vrije sector verhuur via (030) 693 66 00 of makelaar@woongoedzeist.nl.