Op zoek naar een koopwoning

U wilt graag een woning kopen van Woongoed Zeist. Misschien uw eigen huurwoning of een huis dat u op de website bij het aanbod van koopwoningen gezien heeft. Wat gaat er vanaf dit moment allemaal gebeuren?

Inschrijven
Denkt u erover een woning van Woongoed Zeist te kopen? Schrijf u in als belangstellende. U komt dan als geïnteresseerde op onze lijst belangstellenden. Via e-mail houden wij u op de hoogte gehouden van ons aanbod van koopwoningen. Schrijf u hier in.

Een woning kopen
Als iemand de huurwoning opzegt, kan het zijn dat deze in de verkoop gaat. Het aanbod van huurwoningen voor verkoop bieden we aan in het aanbod van koopwoningen op deze site. Klik hier voor het actuele koopaanbod.

Uw eigen huurwoning kopen

Heeft u interesse in het kopen van uw huurwoning? Mailt of belt u dan met één van onze makelaars en vraag of uw huurwoning te koop is. Ons verkoopbeleid is namelijk gewijzigd. Redenen hiervoor zijn de ontwikkelingen op de woningmarkt en de verscherpte regels voor verkoop van corporatiewoningen.

Het aanbod van huurwoningen voor verkoop is veranderd. De Koopgarant regeling wordt nog maar heel weinig aangeboden.

makelaar@woongoedzeist.nl
(030) 693 66 00

Is uw woning te koop?
Heeft u in het verleden een brief ontvangen over de mogelijkheid om uw huurwoning te kopen? Misschien kan dit nog steeds, maar het kan ook zijn dat uw woning door de aangepaste afspraken niet langer wordt verkocht.