Op zoek naar een koopwoning

U wilt graag een woning kopen van Woongoed Zeist. Misschien uw eigen huurwoning of een huis dat u op de website bij het koopaanbod gezien heeft. Wat gaat er vanaf dit moment allemaal gebeuren?

Inschrijven
Denkt u erover een woning van Woongoed Zeist te kopen? Schrijf u in als belangstellende. U komt dan als geïnteresseerde op onze belangstellendenlijst. Via e-mail houden wij u op de hoogte gehouden van ons koopaanbod. Schrijf u hier in.

Een woning kopen
Wanneer een huurwoning wordt opgezegd, kan het zijn dat deze in de verkoop gaat. Deze voormalige huurwoningen bieden we aan in het koopaanbod op deze site. Klik hier voor het actuele koopaanbod.

Uw eigen huurwoning kopen

Heeft u interesse in het kopen van uw huurwoning? Mailt of belt u dan met één van onze makelaars en vraag of uw huurwoning te koop is. Ons verkoopbeleid is namelijk gewijzigd. Redenen hiervoor zijn de ontwikkelingen op de woningmarkt en de verscherpte regels voor verkoop van corporatiewoningen.

Het aanbod van huurwoningen voor verkoop is veranderd. De Koopgarant regeling wordt nog maar zeer beperkt aangeboden.

makelaar@woongoedzeist.nl
(030) 693 66 00

Is uw woning te koop?
Heeft u in het verleden een brief ontvangen over de mogelijkheid om uw huurwoning te kopen? Misschien kan dit nog steeds, maar het kan ook zijn dat het gewijzigde beleid betekent dat uw woning niet langer wordt verkocht.