Home / Ik huur / Reparaties en onderhoud / Sleutels bijbestellen

Sleutels bijbestellen

Ben je je sleutel kwijt? Of wil je een extra sleutel bestellen van je voordeur of portiek? Bijvoorbeeld voor een buur of familielid. Dat kan!

Wij hebben geen sleutels op voorraad en hebben nooit sleutels van de toegangsdeuren van onze huurders. We kunnen deze wel voor je bestellen. De meeste sleutels hebben een certificaat. Alleen gespecialiseerde bedrijven mogen deze sleutels bij maken. Dit voorkomt fraude. Aan het bestellen van sleutels zijn kosten verbonden.

Hoe bestel ik een extra sleutel of een toegangstag?

Vul het bestelformulier onderaan deze pagina in. Je ontvangt van ons een ontvangstbevestiging. We vragen je vervolgens het bedrag voor het bijbestellen van de sleutels te voldoen. Na ontvangst van de betaling bestellen we de sleutels. Wij nemen telefonisch contact op om je te laten weten dat je jouw extra sleutel(s) op kan komen halen. Vergeet je legitimatiebewijs niet. Want we zijn er graag zeker van dat de aanvrager de sleutel persoonlijk in ontvangst neemt.

Wat zijn de kosten voor een extra sleutel?

De kosten verschillen per type sleutel of toegangstag. Wil je het zeker weten? Bel dan even met onze Klantenservice. Je kan uitgaan van de volgende bedragen:

  • Gecertificeerde sleutels (bijvoorbeeld Winkhaus, EVVA): € 25,00 per sleutel.
  • Iloq (geprogrammeerde sleutels): € 35,00 per sleutel.
  • Salto (toegangstag): € 35,00 per sleutel.

Welke sleutels kan ik niet bestellen?

Je kunt niet bij ons terecht voor extra sleutels zonder certificaat. Bijvoorbeeld de sleutel voor jouw brievenbus. Hiervoor kun jezelf naar een sleutelspecialist gaan.

Sloten vervangen

Neem zo snel mogelijk contact met ons op als het slot kapot is of als er is ingebroken. Wij zorgen dan met spoed voor een noodoplossing. Doe bij inbraak aangifte bij de politie en stuur ons het aangiftedocument toe. Na ontvangst van het aangiftedocument schakelen wij een slotenmaker in voor het plaatsen van een nieuw slot.

Heb je jezelf buitengesloten? Of ben je je sleutels kwijt geraakt en kun je je woning niet meer in? Dat is heel vervelend. Wij kunnen je in dit geval niet helpen. Woongoed Zeist heeft geen sleutels van jouw toegangsdeuren. De kosten voor het vervangen van het slot zijn in dit geval voor eigen rekening.

Tip!
Er zijn helaas slotenmakers die niet het goede met jou voor hebben. Controleer dus altijd of het een betrouwbaar bedrijf is. En spreek altijd vooraf een bedrag af voor de uit te voeren werkzaamheden. Bel bij twijfel met onze Klantenservice.

Sleutels bijbestellen

MM slash DD slash JJJJ
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Type sleutel(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Voer een nummer in van 1 tot 5.
    Jouw mening vinden wij belangrijk, hoe beoordeel je deze pagina?
    Scroll naar boven