Home / Ik huur / Huis en huurcontract / Woning delen

Woning delen

Heb je een vrijstaande kamer in huis en overweeg je dit te verhuren? Dat kan! Woongoed Zeist doet mee aan twee projecten waarbij jij als huurder een kamer verhuurt aan iemand die hiermee (tijdelijk) enorm geholpen is. Het hoeft geen grote kamer te zijn. Ook is een eigen toilet of keuken niet noodzakelijk. Andere vormen van onderhuur zijn niet toegestaan.

Onder de Pannen

Heb jij een kamer over? Kun je wel een financieel extraatje gebruiken? Of voel je je alleen in jouw huis? Misschien is Onder de Pannen dan iets voor jou.

Onder de Pannen is een landelijk pilotproject om mensen tijdelijk aan onderdak te helpen. Mensen met een kamer over kunnen deze onderverhuren aan een stads- of dorpsgenoot die dringend op zoek is naar een plek om te wonen. Bijvoorbeeld door scheiding of verlies van werk.

Kijk voor meer informatie op www.tussenvoorziening.nl/onderdepannen.

Kamers met Aandacht

Help jij graag mensen om je heen? En heb je ruimte over in je huis en hart? Misschien is Kamers met Aandacht dan iets voor jou. 

Op jezelf gaan wonen is een grote stap. Het is fijn als je soms terug kan vallen op je ouders of vrienden. Maar wat als je geen sociaal netwerk hebt? Kamers met Aandacht zoekt mensen die woonruimte willen verhuren, maar ook een helpende hand bieden waar nodig. Kortom, een kamer mét aandacht om een jongere (18-23 jaar) op weg te helpen naar een zelfstandig leven.

Kijk voor meer informatie op www.kamersmetaandacht.nl

Jouw mening vinden wij belangrijk, hoe beoordeel je deze pagina?
Scroll naar boven