Verhuurdersverklaring aanvragen

Wat is een verhuurdersverklaring?

Een verhuurdersverklaring is een verklaring van ‘goed gedrag’. In een verhuurdersverklaring verklaart uw huidige verhuurder onder meer of er wel of geen betalingsachterstand is en wel of geen sprake is geweest van overlast.

Wie heeft een verhuurdersverklaring nodig?

Nieuwe huurders van Woongoed Zeist hebben een verhuurdersverklaring nodig. Dit geldt niet als u al een woning bij ons huurt, u nog inwonend bent of nu in een koopwoning woont. Wilt u een woning huren bij Woongoed Zeist, dan kunt u bij ons het formulier huurdersverklaring aanvragen. U vult het formulier in en laat uw huidige verhuurder dit formulier aanvullen en ondertekenen. Alleen formulieren met een originele handtekening en stempel zijn geldig.

Verklaring goed huurderschap

Bent u huurder bij Woongoed Zeist en verhuist u naar een andere woning van een andere verhuurder? Vraag dan bij ons een verklaring van goed huurderschap aan.

Aanvragen?

Voor het opvragen van het formulier huurdersverklaring stuurt u een e-mail aan onze Klantenservice via info@woongoedzeist.nl. Dit geldt ook voor het aanvragen van een verklaring goed huurderschap.