Huuropzegging

U gaat verhuizen, dat betekent dat u een heleboel zaken moet regelen. Een van die zaken is het opzeggen van de huur van uw huidige woning.

U kunt de huur op iedere werkdag van de maand opzeggen. Houd daarbij rekening met een opzegtermijn van tenminste één maand. De laatste huurdag moet op een werkdag vallen.  Na ontvangst van uw brief  of formulier gaat de opzegtermijn in en sturen wij u een bevestiging.

In de Info Huur opzeggen staat alle informatie op een rij.

Uw huur makkelijk opzeggen via www.mijnwoongoedzeist.nl

Uw huur opzeggen kan binnenkort snel en makkelijk via ons huurdersportaal, www.mijnwoongoedzeist.nl.  Of stuur uw huuropzegging per brief. U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Huur opzeggen bij overlijden
Wilt u de huur opzeggen na een overlijden? Klik dan hier: http://www.woongoedzeist.nl/huren/huuropzegging-bij-overlijden/

Opleveren woning

Als u de huur opzegt, verwachten wij ook van u dat u de woning weer netjes achterlaat. U moet de woning schoon, heel en leeg achter laten. Dus zonder stoffering, meubilair en bijvoorbeeld zonwering (tenzij de nieuwe bewoner dit van u over wil nemen). Binnen zeven dagen na de huuropzegging komt er meestal een opzichter bij u langs om de staat van de woning met u door te nemen. De bevindingen worden vastgelegd op het zogenaamde opnameformulier dat u samen ondertekent. Op de dag van vertrek vindt de eindopname plaats, waarop de opzichter controleert of de gemaakte afspraken zijn nagekomen. In de Checklist huuropzegging vindt u meer informatie.

Huuropzegging

  • Geeft u toestemming aan ons om aan de nieuwe kandidaat huurder uw telefoonnummer door te geven? Zo kan er snel een afspraak ingepland worden om de woning te bezichtigen. Ook prettig als u spullen wilt aanbieden ter overname.