Huurbetaling

Als huurder van Woongoed Zeist betaalt u ons elke maand huur. U betaalt uw huur steeds vóór de eerste van de maand. Wij bieden verschillende mogelijkheden om de huur te betalen:

1. Via iDEAL
Nu betalen

2. Via automatische incasso
Dit is de makkelijkste manier van huur betalen. U betaalt altijd op tijd en heeft er geen omkijken naar! U moet natuurlijk wel zorgen voor voldoende saldo.

Klik hier om een Doorlopende machtiging automatische incasso  te downloaden.

3. Via mail to pay
Huurders zonder automatische incasso, ontvangen een e-mail met een link (mail to pay). Met deze link betaalt u snel en veilig uw huur. Huurders van wie we geen e-mailadres hebben, ontvangen een brief met deze link. Andere betalers en huurders met een betalingsregeling ontvangen een factuur op papier.

4. (Periodieke) overschrijving
U zorgt zelf voor het op tijd overmaken van de huur via de bank, internet of een periodieke overschrijving van de bank op ons IBAN rekeningnummer NL 31 RABO 0375 2004 44.

5. Via pinbetaling
U komt langs op ons kantoor om uw huur via pinbetaling te voldoen.

Hoe is de huur opgebouwd?

De huur bestaat uit een kale (netto) huurprijs en eventuele warmte– en servicekosten. De netto huur is de maandelijkse vergoeding voor het bewonen van uw woning. Servicekosten zijn kosten die u naast uw (kale) huurprijs betaalt. U betaalt afhankelijk van uw woning bijvoorbeeld servicekosten voor het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten, een huismeester, alarmering of verlichting van gemeenschappelijke (buiten)ruimten. En u betaalt een maandbedrag voor deelname aan fondsen zoals het Glasfonds en het ontstoppingsfonds.

Wijzigen bankrekeningnummer

Wilt u uw bankrekeningnummer, waarvan u maandelijks de huur laat afschrijven, wijzigen? Geef uw nieuwe IBAN-rekeningnummer door via het huurdersportaal Mijn Woongoed Zeist.