Huur opzeggen

U gaat verhuizen. Dat betekent dat u een heleboel moet regelen. Bijvoorbeeld het opzeggen van uw huur.

U kunt de huur op iedere werkdag van de maand opzeggen. Houd daarbij rekening met een opzegtermijn van tenminste één maand. De laatste huurdag moet op een werkdag vallen.  Na ontvangst van uw brief  of formulier gaat de opzegtermijn in en sturen wij u een bevestiging.

In de Info Huur opzeggen staat alle informatie op een rij.

Uw huur makkelijk opzeggen via www.mijnwoongoedzeist.nl

Uw huur opzeggen kan snel en makkelijk via ons huurdersportaal, www.mijnwoongoedzeist.nl.  Of stuur uw huuropzegging per brief. U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Huur opzeggen bij overlijden
Wilt u de huur opzeggen na een overlijden? Klik dan hier: huur opzeggen bij overlijden

Opleveren woning

Als u de huur opzegt, verwachten wij dat u de woning netjes achterlaat. U moet de woning schoon, heel en leeg achterlaten. Dus zonder stoffering, meubilair en bijvoorbeeld zonwering (tenzij de nieuwe bewoner dit van u over wil nemen). Binnen zeven dagen na de huuropzegging komt er een opzichter bij u langs om de woning met u te bekijken.  Samen met u legt hij vast wat u moet aanpakken en verwijderen in het zogenaamde opnameformulier. Op uw laatste huurdag vindt de eindopname plaats. De opzichter komt langs en controleert of u de gemaakte afspraken bent nagekomen. In de Checklist huuropzegging vindt u meer informatie.

Huuropzegging

  • Geeft u toestemming aan ons om aan de nieuwe kandidaat huurder uw telefoonnummer door te geven? Zo kan er snel een afspraak ingepland worden om de woning te bezichtigen. Ook prettig als u bijvoorbeeld gordijnen of vloerbedekking wilt aanbieden ter overname.