Home / Nieuws / Heel Woongoed Bakt! Voor bewonerscommissie Meester de Klerkstraat

Heel Woongoed Bakt! Voor bewonerscommissie Meester de Klerkstraat

Iedere maand bakken collega’s een taart voor een of meer huurders en/of een samenwerkingspartner. Want vanuit onze kernwaarde Klantgericht geven we graag oprechte aandacht én dragen we waar mogelijk bij aan meer onderling contact en verbinding.

Taart voor bewonerscommissie Meester de Klerkstraat

Vorige week overhandigden onze collega’s Soumia el Haddachi (Wijkconsulent) en Frank van Straaten (Opzichter) een taart aan de bewonerscommissie van de Meester de Klerkstraat. De taart werd gebakken door onze collega Simone Regtien (Consulent Verhuurzaken).

Een taart voor de bewonerscommissie van de Meester de Klerkstraat in het kader van Heel Woongoed Bakt!

We zitten een aantal keer per jaar met de bewonerscommissie om tafel om het te hebben over wat er speelt in het woongebouw en de directe omgeving. Denk aan onderhoud en schoonmaak, maar ook het organiseren van activiteiten voor bewoners.

We spraken in deze vergadering vooral over een aantal onderhoudsprojecten die dit jaar uitgevoerd gaan worden. De opzichter gaf een toelichting over wat we gaan doen en wat bewoners te wachten staat. Zo krijgen de bewoners binnenkort een nieuw intercomsysteem, omdat het huidige systeem aan vervanging toe is.

Jouw mening vinden wij belangrijk, hoe beoordeel je deze pagina?
Scroll naar top