Geldstress door de Coronacrisis?

Sociaal Raadslieden helpt! Door de maatregelen rond het Coronavirus staat het leven van veel mensen op z’n kop. Het kan zijn dat u door de maatregelen problemen ervaart. Het loont om actie te ondernemen. Heeft u vragen, blijft u daar dan niet mee rondlopen. Woongoed Zeist werkt samen met Sociaal Raadslieden, zij kunnen u ondersteunen (ook als uw geldzorgen niet met de Coronacrisis te maken hebben).

Ervaart u op dit moment problemen met uw werk, loon of uitkering? Kan u aan het einde van de maand al uw rekeningen nog betalen? Misschien komt u in aanmerking voor een speciale regeling, (aanvullende) uitkering of (meer) huur- en/of zorgtoeslag.

Sociaal raadslieden geeft informatie en advies en verleent praktische hulp. Zij helpen mensen met vragen op het gebied van financiën, uitkeringen, belastingen, toeslagen en consumentenzaken.

Als inwoner van de gemeente Zeist kunt u gratis bij Sociaal Raadslieden terecht. De dienstverlening gaat in aangepaste vorm gewoon door!

Sociaal raadslieden is van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur bereikbaar via (030) 692 42 35. U kunt ook mailen naar info@sociaalraadsliedenzeist.nl. Of bezoek kijk op: www.sociaalraadsliedenzeist.nl

Deel deze pagina: