Home / Nieuws / Draagvlak voor renovatie Meerkoetlaan en Sniplaan

Draagvlak voor renovatie Meerkoetlaan en Sniplaan

Woongoed Zeist gaat de 32 eengezinswoningen aan de Meerkoetlaan en Sniplaan renoveren. Huurders zijn uitgebreid geïnformeerd en wij vroegen hen om schriftelijk akkoord te gaan met de renovatieplannen. Inmiddels is bekend dat 83% van de huurders voor de plannen heeft gestemd.

Woongoed Zeist bedankt de huurders hartelijk voor de ‘ja’ stem voor het onderhouds- en renovatievoorstel. Door deze brede steun kunnen wij de woningen aanpakken, zodat ze weer jaren mee kunnen. Dat doen we samen met Van Dillen Bouw.

De voorbereidingen voor de start van de werkzaamheden zijn in volle gang. Vanaf juni starten de werkzaamheden in de woningen. En vanaf augustus starten de werkzaamheden aan de buitenkant van de woningen. Uiteraard onder voorbehoud van het verstrekken van de benodigde vergunningen door de gemeente.

Als de onderhouds- en renovatiewerkzaamheden conform planning kunnen worden uitgevoerd, verwachten we eind 2023 klaar te zijn. Alle bewoners kunnen dan genieten van hun comfortabelere en energiezuinigere woning.

Afbeeldingen project Meerkoetlaan / Sniplaan
Jouw mening vinden wij belangrijk, hoe beoordeel je deze pagina?
Scroll naar boven