Coronavirus en de maatregelen van Woongoed Zeist

Woongoed Zeist volgt het advies van het RIVM. We nemen preventieve maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Kijk voor meer informatie over het coronavirus op de website van het RIVM. We willen het besmettingsgevaar zoveel mogelijk beperken. Daarom nemen we een aantal maatregelen.

1. Ons kantoor is alleen op afspraak geopend

U kunt ons bereiken via:

2. Complexbeheerders telefonisch bereikbaar

Niet alleen ons kantoor is uitsluitend op afspraak geopend. Dat geldt ook voor de kantoren van onze complexbeheerders. U kunt uw vragen telefonisch stellen. Of bel voor het maken van een afspraak. Klik hier voor de contactgegevens.

3. Bekijken proefwoning L-flat op afspraak

We doen tijdelijk geen inloop spreekuur voor de proefwoning van de L-flat. Heb je vragen over het project? Of wil je een afspraak maken om de proefwoning te bekijken? Bel dan met Corrine de Lorijn of Anneliek Jeuken, medewerkers projectparticipatie. Zij zijn van maandag tot en met donderdag te bereiken op telefoonnummer (030) 693 66 00. Of stuur een e-mail naar: l-flat@woongoedzeist.nl.

4. Geen inloop spreekuur wijkteams

De inloop spreekuren in de wijken – waar de gemeente, politie (wijkagenten), welzijnsorganisatie MeanderOmnium, de R.K. Woningbouwvereniging Zeist en Woongoed Zeist vertegenwoordigd zijn – gaan tijdelijk niet door.

Wilt u iets bespreken over uw wijk? Neem contact met ons op. Of met de wijkmanager. Contact: 14 030 of zeist@zeist.nl.

5. We vragen of u klachten (verkoudheid, hoesten of koorts) heeft, voordat we binnenkomen in uw woning

Is het antwoord ja? Dan gaat de afspraak niet door. We maken dan een nieuwe afspraak.

6. Wij verzoeken onze medewerkers een mondkapje te dragen tijdens huisbezoeken

En onze medewerkers vragen u dat ook te doen. Doet u dit niet, dan kan de afspraak worden afgezegd.

7. Persoonlijke afspraken met onze medewerkers kunnen worden afgezegd

Het kan zijn dat persoonlijke afspraken met onze medewerkers niet doorgaan. Waar mogelijk is er telefonisch contact in plaats van een fysieke afspraak.

8. Onze medewerkers schudden geen handen en houden afstand van gesprekspartners

Onze medewerkers schudden tijdelijk geen handen. Ze houden minimaal 1,5 meter afstand van bezoekers en gesprekspartners.