Aedes-benchmark 2020

Op donderdag 19 november werden op een landelijk congres voor woningcorporaties de resultaten uit de Aedes-benchmark 2020 bekend gemaakt.

Deze benchmark maakt prestaties van woningcorporaties inzichtelijk. Zo weten wij waar Woongoed Zeist staat ten opzichte van andere corporaties. De Aedes-benchmark bestaat uit vijf prestatievelden: huurdersoordeel, bedrijfslasten, duurzaamheid, onderhoud & verbetering en beschikbaarheid & betaalbaarheid. 

Woongoed Zeist hoort in de sector bij de middengroep

Dit geldt voor de prestatievelden huurdersoordeel, bedrijfslasten en onderhoud & verbetering. Op het prestatieveld duurzaamheid lopen we, net als vorig jaar, nog wat achter. De energieprestatie van onze woningen is wel verbeterd en nu in lijn met het gemiddelde in de sector.

Waardering voor service stijgt, én blijft speerpunt

Onze huurders geven gemiddeld een 7,5 voor onze service. Een ruime voldoende. En een verbetering ten opzichte van vorig jaar. Daar zijn we blij mee. Maar, het kan altijd nog beter. Zeker bij reparatieverzoeken. Daar zijn en blijven we alert op.

Onze wijkteams en andere collega’s zijn graag goed bereikbaar, zichtbaar en aanspreekbaar voor onze huurders. Samen zorgen we er graag voor dat zij zich thuisvoelen. In huis en in hun buurt.

Deel deze pagina: