Aan de slag met de renovatie van de flats Titus Brandsmalaan en Vrijheidsplein Zeist

Ruime meerderheid bewoners stemt in met het renovatievoorstel

Na het huis-aan-huis toelichten van het renovatievoorstel aan de bewoners van de 54 woningen in de flats aan de Titus Brandsmalaan en het Vrijheidsplein in Zeist, is het resultaat van de draagvlakmeting bekend. Een ruime meerderheid van de bewoners zegt ‘ja’ tegen het renovatievoorstel. Woongoed Zeist is heel tevreden met dit resultaat. Mooi dat de bewoners het plan breed steunen. Wij kijken ernaar uit om de flats grondig op te knappen en de uitstraling te verbeteren. De komende jaren zet Woongoed Zeist zich in op het opknappen van veel woningen in de Verzetswijk.

Warm en comfortabel
Vooral door het isoleren van het dak ,en de onderste woonvloer en het vervangen van het huidige glas door HR++ glas worden woningen energiezuiniger en meer comfortabel.

Opknappen en opfrissen
Door ervoor te zorgen dat alle badkamers, keukens en toiletten weer eigentijds en goed op orde zijn, zorgen we voor een betere binnenkant. Aan de buitenkant gaan we zaken herstellen, schilderen, opfrissen en vervangen. Zo komt er bijvoorbeeld een nieuwe entree met videofoon. Dat laatste was een uitdrukkelijke wens van de bewoners. “Ik vind het gewoon een veilig idee. Je wilt toch graag zien wie je binnenlaat”, zegt een bewoonster.

Voorbereiding renovatie
Nu het grootste deel van de bewoners achter de plannen staat, kan Woongoed Zeist verder met de voorbereiding. We verwachten voorjaar 2018 te starten met de werkzaamheden. Het duurt tot het najaar 2018 voor we met alle woningen klaar zijn.