header[1]

Welkom digitale abonnee!

Woongoed Zeist is bezig met een plan voor haar huurwoningen in uw wijk, Griffensteijn. Het gaat om de witte woningen aan de Cornelis Schellingerlaan en de grijze woningen aan de Ridderschapslaan, Jacoba van Beijerenlaan en de Cornelis Schelligerlaan. In de laatste papieren nieuwsbrief, die bij alle direct omwonenden bezorgd is, informeerden wij u hierover.

Wij vroegen u ook om zich aan te melden voor de digitale nieuwsbrief als u op de hoogte wilt blijven van onze plannen in de buurt. En over de laatste stand van zaken. U heeft dat gedaan. Vanaf nu ontvangt u automatisch onze nieuwsbrief en mist u niets.

Op dit moment geen nieuws

Er is nog geen nieuws over het project, maar wij willen u wel graag laten weten dat wij uw aanmelding voor de digitale nieuwsbrief hebben ontvangen. Zodra wij zo ver zijn dat wij onze huurders kunnen informeren over de nieuwe plannen, stellen wij u als geïnteresseerde ook digitaal op de hoogte. Wilt u dat toch liever niet? Dan kunt u zich onder aan dit bericht weer afmelden.
Situatie Griffensteijn gewijzigd wel en niet monument

Deels sloop deels behoud

Zoals wij u meldden blijven de witte woningen nu staan en een deel van de grijze woningen ook. Voor deze woningen wordt een onderhoudsplan gemaakt. Het grootste deel van de grijze woningen wordt gesloopt en vervangen door nieuwbouw die bij de buurt aansluit. Op het kaartje ziet u welke woningen blijven staan en welke woningen worden gesloopt. Wij zijn nu druk bezig om het plan voor zowel onderhoud als voor de nieuwbouw uit te werken. Zodra wij daar meer over bekend is informeren wij alle betrokkenen.

Vragen?

Heeft u na het lezen van deze nieuwsbrief vragen? Of spreekt u graag een medewerker van Woongoed Zeist? Neem dan gerust contact op met Jan van Wiggen, projectmanager, griffensteijn@woongoedzeist.nl of via (030) 693 66 00.