Afbeelding4
Drukwerk

Komt u op de koffie?

Beste bewoner(s),
U woont in een woning van Woongoed Zeist aan de Sniplaan of Meerkoetlaan. Wij vinden het belangrijk dat u prettig woont. Een goede woning is daarom erg belangrijk. Samen met u willen we zorgen dat u een comfortabele en energiezuinige woning krijgt. Graag horen we van u en uw buren wat u vindt wat er aan onderhoud nodig is. Kom samen met uw buren bij ons op de koffie!
Afbeelding1
Afbeelding2

Wij komen naar u toe!

Samen met de aannemer Van Dillen Bouw uit Culemborg komen we naar u toe om kennis te maken tijdens een gezellige bijeenkomst op dinsdag 31 mei van 17.00 tot 19.00 uur. We staan dan met de koffie klaar op de hoek Sniplaan / Meerkoetlaan om met elkaar gedachten uit te wisselen, over de woningen te praten en natuurlijk om vragen te beantwoorden.

U bent de expert!

Onderhoud is nodig, maar wat we precies gaan doen weten we nu nog niet. Eind vorig jaar deden wij een vragenlijst bij u door de brievenbus. Een groot aantal bewoners vulde deze in. Daar zijn we erg blij mee, want dit gebruiken wij als input voor ons renovatieplan. Daarnaast is onderzocht welke verbeteringen in uw woning nodig zijn. Vier woningen zijn volledig onderzocht, waarbij ook een asbestinventarisatie is uitgevoerd. En er is gevel- en dakonderzoek bij woningen en bergingen in de voor- en achtertuinen gedaan.
De meest gehoorde opmerking van bewoners is dat de woning koud is. En dat het lang duurt tot de woning warm wordt. Veel bewoners ervaren last van tocht, vocht en een koude vloer en vragen om betere isolatie en ventilatie van de woning. Regelmatig wordt een opmerking gemaakt over het aanwezige asbest in de woning en over de het dichtmaken van de oude schoorsteen.

Over de keuken zijn de meningen verdeeld. Van gebrekkige ventilatie tot gedateerde keuken met weinig kastruimte. Bij sommige bewoners leeft de wens om op elektrisch te gaan koken. In de badkamer en toilet gaat het opnieuw over vocht, tocht, gebrek aan ventilatie en soms schimmel op de muur of plafond.
De meeste bewoners zijn positief over de bovenverdieping. De zolder komt minder goed naar voren. In de zomer is de zolder erg warm en in de winter koud door slechte isolatie. Er is vraag naar zonnepanelen op het dak. Over de tuin zijn de meeste bewoners tevreden.
Afbeelding3

Komt u ook op 31 mei van 17.00 tot 19.00 uur?

Graag nodigen we u – samen met uw buren – uit op dinsdag 31 mei van 17.00 uur tot 19.00 uur. We komen met de ‘koffie TukTuk’ - een mobiele espressobar - en brengen koffie, thee en ander lekkers mee!
Samen met u willen we zorgen dat u een fijne woning krijgt. Zodat de woningen weer klaar zijn voor de toekomst en u er met plezier kunt blijven wonen.

Vragen?

Heeft u vragen? Of kunt u niet aanwezig zijn bij de bijeenkomst? Neem dan gerust contact op met onze participatie medewerkster Anneliek Jeuken. Zij is van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 09.00 en 16.30 uur. U kunt haar bereiken via telefoonnummer (030) 693 66 00 of mail naar info@woongoedzeist.nl.