header[1]
Allereerst de beste wensen! Wij hopen dat jij en jouw dierbaren gezond zijn en blijven. En natuurlijk staan wij ook dit jaar graag voor je klaar, zodat je fijn kunt wonen in de gemeente Zeist.

In deze nieuwsbrief lees je over:
 • Nieuw ventilatiebedrijf: Eltag.
 • Kookboek Smaakvol voor en door bewoners van de L-flat.
 • Tijdelijk Noodfonds Energie.
 • Met voorrang een studentenkamer huren via SSH.
 • De prestatieafspraken: nieuwe en duurzame sociale huurwoningen in Zeist.
Veel leesplezier!

Nieuw: Eltag ventilatietechniek

Vanaf 1 januari is Eltag het ventilatiebedrijf dat je rechtstreeks kan bellen bij storingen aan jouw individuele mechanische ventilatie. De medewerkers van Eltag staan op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur voor je klaar.

Het storingsnummer is 0348 - 40 81 88. Of stuur een e-mail naar storingen@eltag.nl. Vermeldt in de e-mail in ieder geval:
 • Jouw naam, adres en het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent.
 • Een duidelijke omschrijving van de storing.
Eltag start met het controleren van de individuele mechanische ventilatie systemen voor het planmatig onderhoud ervan in de komende jaren. Dit doen zij niet meteen bij alle huurders. Je wordt hierover vooraf geïnformeerd.
Eltag

Kookboek Smaakvol voor en door bewoners van de L-flat

De renovatie van de L-flat was dé aanleiding voor het maken van een kookboek. Want eten is niet alleen een eerste levensbehoefte, het verbindt mensen ook met elkaar. Achter de 728 voordeuren die de L-flat telt, wonen ruim 2.000 mensen van veel verschillende culturen. Om elkaar en elkaars culturen beter te leren kennen, maakten we samen met bewoners een kookboek. Alle bewoners van de L-flat krijgen het kookboek Smaakvol als bedankje voor hun medewerking tijdens de renovatie.

Ook nieuwsgierig? RTV Utrecht en Slotstad RTV bezochten vijf bewoners van de L-flat. Lees hun verhalen en probeer de recepten. Lees meer...

Maak kans op het kookboek! Voor welke buur ga jij koken?
Woongoed Zeist verloot vijf exemplaren van het kookboek Smaakvol. Belangstelling? Stuur voor 20 januari een e-mail aan info@woongoedzeist.nl met hierin jouw naam, adres en telefoonnummer. En laat ons weten voor wie van jouw buren jij graag een recept uit dit kookboek kookt. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.
Presentatie Smaakvol het kookboek L-Flat in Vollenhove Zeist

Tijdelijk Noodfonds Energie

Om te voorkomen dat mensen in de financiële problemen komen door de gestegen prijzen, hebben energieleveranciers en maatschappelijke organisaties een Tijdelijk Noodfonds Energie opgericht. Huishoudens die van een bepaald minimum moeten rondkomen, kunnen binnenkort een beroep doen op dit noodfonds. Lees meer...
Tijdelijk Noodfonds Energie

Met voorrang een studentenkamer huren

Dit jaar mogen we weer twee kandidaten voordragen bij woningcorporatie SSH. Dé huisvester voor elke student, waarbij het samen wonen en elkaar ontmoeten centraal staat. Hiermee krijg je extra inschrijftijd extra bovenop je huidige inschrijftijd. Hospiteren moet je uiteraard zelf nog doen.

Wil je voorgedragen worden door ons? Meld je voor 6 februari 2023 aan via info@woongoedzeist.nl. Noteer als onderwerp van jouw e-mail: Kwantumregeling SSH. Graag ontvangen wij je volledige naam en geboortedatum.

De voorwaarden zijn:
 • Je bent minimaal 18 jaar en student.
 • Je bent huurder van Woongoed Zeist. Of je ouder(s) woont (wonen) in een huurwoning van Woongoed Zeist.
 • Je staat ingeschreven bij SSH.
Bij meer dan twee aanmeldingen loten we. De uitslag hoor je voor 9 februari 2023.

Nieuwe en duurzame sociale huurwoningen in Zeist

In 2023 realiseren Woongoed Zeist en RK woningbouwstichting Zeist (RK Zeist) 93 nieuwe sociale huurwoningen. Daarnaast verduurzamen de corporaties ongeveer 500 bestaande huurwoningen. Dat staat in de prestatieafspraken tussen woningcorporaties, huurders en de gemeente Zeist. Daarin staan ook afspraken over ondersteuning aan huurders. En maatregelen voor het verbeteren van de leefbaarheid in de wijken.
Lees meer...
Ondertekening prestatieafspraken: Cornelis Schellingerlaan 41

Meer informatie

Op het huurdersportaal Mijn Woongoed Zeist regel je veel zaken snel en eenvoudig zelf. Dit kan 24/7, wanneer het jou uitkomt.

Met vragen kun je ons telefonisch bereiken via (030) 693 66 00. Of stuur een e-mail naar info@woongoedzeist.nl. Wij denken graag met je mee.
facebook youtube