header[1]
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een woning huurt aan de Burgemeester Patijnlaan, Panweg of Dijnselweg. Het is alweer even geleden; de inloopbijeenkomst op maandag 9 september. Toen legden wij u uit dat we plannen voor de woningen maken en onderzoek uitvoeren. In deze nieuwsbrief leest u er meer over.

Zo veel mogelijk digitaal
Steeds meer post versturen wij digitaal - per e-mail. Dat is snel, goedkoop en beter voor het milieu. U ontvangt deze nieuwsbrief per e-mail en dit keer ook nog per post. Heeft u geen e-mail ontvangen? Dan hebben we geen (juist) e-mailadres van u. Mis niets en geef uw e-mailadres aan ons door. U kunt een bericht sturen aan erica.steehouder@woongoedzeist.nl, vergeet daarbij niet uw naam en adres te vermelden.

Heeft u geen e-mail? Geen probleem, dan sturen we u een print van de digitale nieuwsbrief.
20190730_170237

Aanvullend onderzoek en resultaten

De afgelopen periode hebben we gebruikt om verder onderzoek te doen. Zo is er bijvoorbeeld gekeken naar de constructie van de woningen en de staat van het gevelmetselwerk.

Door deze onderzoeken krijgen we een gedetailleerd beeld van de woningen. Op dit moment loopt er nog een aanvullend onderzoek. Als alle onderzoeken zijn afgerond, dan ontvangt u de uitkomsten hiervan.

Resultaten onderzoek delen we
De resultaten van de onderzoeken delen we niet alleen met u, maar ook met de Gemeente Zeist. Daarna maken we een eerste schetsplan.
20190730_165901

Tijdelijke verhuur

Totdat duidelijk is wat we met de woningen gaan doen, houden we woningen die leeg komen buiten de normale verhuur. Natuurlijk willen we geen leegstand en verloedering door lege woningen. Daarom worden woningen die leeg komen aan tijdelijke huurders verhuurd. Dat betekent dat die huurders een tijdelijk contract krijgen via een leegstandsbeheerder.

Iets kapot

Gaat er iets kapot aan uw woning? Meld dat dan bij ons. We kunnen niet alle problemen verhelpen, maar veel ook wel. U kunt uw reparatieverzoek online doorgeven via mijnwoongoedzeist.nl (inloggen niet nodig) of bel (030) 693 66 01.
TS-20111109_14-InVeste (Kopie)

Vragen?

Neem dan gerust contact op met Erica Steehouder, erica.steehouder@woongoedzeist.nl of (030) 693 66 00.

Wij wensen u hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2020!