Drukwerk
dura vermeer

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u woont in een huurwoning van Woongoed Zeist aan de Waterhoenlaan 1 t/m 107 of aan Brugakker 4002 t/m 5328. Goed onderhouden en energiezuinige woningen vindt Woongoed Zeist belangrijk. Daarom gaan wij uw woning aanpakken. Dat gaat in stappen. Het vooronderzoek en de voorbereidingen zijn afgerond. Nu staan wij voor de laatste stap en dat is de uitvoering. U leest daarover meer in deze nieuwsbrief.
Vooronderzoek
Alle woningen zijn bezocht. Wij hebben nu een goed beeld van de woningen. Er is duidelijk welke werkzaamheden in welke woningen moeten plaatsvinden.

Modelwoning
In de modelwoning hebben wij nieuwe kozijnen en deuren aangebracht en is het dak vernieuwd. Bent u nieuwsgierig? Loop eens langs om het resultaat te zien. Alle bewoners waarvan de badkamer, toilet of keuken vervangen wordt, zijn uitgenodigd in de modelwoning om de keuze te maken tussen de verschillende opties. In de modelwoning ziet u de basis keuken, de nieuwe badkamer, het toilet en de kleuren waaruit gekozen kan worden.

Uitvoering werkzaamheden
De werkzaamheden worden uitgevoerd in twee verschillende bouwstromen.
De eerste stroom is voornamelijk de binnenkant van de woning. De badkamer, keuken, het toilet, het aanpassen van de technische installaties, vervangen van de radiatoren (indien van toepassing) en het isoleren van de vloer vallen hieronder.
De tweede stroom is voornamelijk aan de buitenzijde van de woning en wordt enkele weken na de eerste stroom uitgevoerd. De buitenkozijnen worden vervangen, het dak wordt vernieuwd, de gevels worden geïsoleerd en het timmerwerk (houtwerk?) wordt vervangen. De nieuwe voordeuren worden geplaats in de uitvoering en kleur die u heeft aangegeven.
waterhoen-brugakker

Start werkzaamheden

Begin oktober 2022 starten wij aan de binnenzijde van de woningen aan de Brugakker 5002 t/m 5016. En aansluitend bij Brugakker 5230 t/m 5240. Hierna worden de andere blokken aan de Brugakker opgepakt. In het voorjaar van 2023 starten we met de Waterhoenlaan.

Twee weken voordat we in uw woning starten, komt een medewerker van
Dura Vermeer bij u op bezoek om de werkzaamheden te bespreken. U krijgt dan een dagkalender waarin de werkzaamheden zijn omschreven. En de benodigde tips om hiermee om te gaan.

Globale planning

Brugakker
  • Binnen renovatie van badkamer, keuken en toilet: oktober 2022 t/m april 2023
  • Buiten werkzaamheden: november 2022 t/m juni 2023.
Waterhoenlaan
  • Binnen renovatie van badkamer, keuken en toilet: april t/m juni 2023
  • Buiten werkzaamheden: juni t/m december 2023.
Dit is een globale planning. Er kunnen wijzigingen zijn door weersinvloeden of (vertraagde) leveringen van goederen en materialen. We houden u regelmatig op de hoogte van de planning.

Inloopspreekuur

Zodra de werkzaamheden starten is elke dinsdagmiddag een inloopspreekuur waar u zonder afspraak binnen kunt lopen met vragen. Tussen 13.00 en 15.00 uur bent u welkom in de uitvoerderswoning aan de Brugakker 5123. Hier kunt u ook gratis verhuisdozen en/of afdekfolie ophalen.

Contactpersoon Dura Vermeer

Ronald Krommendijk
(074) 700 21 42
r.krommendijk@duravermeer.nl
Rob Punte
(074) 255 0 255
r.punte@duravermeer.nl
ronald krommendijk Dura Vermeer
Rob Punte Dura Vermeer

Reparatieverzoek

Gaat er in de tussentijd iets kapot aan uw woning? Meld dat dan bij ons. U kunt uw reparatieverzoek online doorgeven via deze link: formulier reparatieverzoek of bel naar de afdeling reparatieverzoeken: (030) 693 66 01.
klus

Vragen?

Heeft u vragen over deze nieuwsbrief neem dan contact op met Corrine de Lorijn of Anneliek Jeuken, medewerkers projectparticipatie. Zij staan u graag te woord. U bereikt hen via mail: water.brug@woongoedzeist.nl. Of bel (030) 693 66 00.