header[1]

Start van de renovatie-werkzaamheden

Het is niet te missen, de renovatie van de woningen aan de Stramroodlaan 2 t/m 60 is gestart! Een groot deel van de steigers bouwde Heilijgers vorige week al op, de komende dagen wordt de rest van de steigers om het gebouw geplaatst. In deze korte nieuwsbrief melden wij u de laatste planningen geven we aan wat de aannemer aan de kopzijde van het gebouw gaat doen. Ook leest u over het spreekuur wat we vanaf maandag 17 mei gaan invoeren.
stramrood

Werkzaamheden aan het gebouw

Heilijgers start binnenkort met het reinigen en herstellen van het voegwerk aan de kopzijden van het gebouw. De aannemer hakt de oude voegen uit en brengt nieuw voegwerk aan. Dit kan geluidsoverlast met zich meebrengen. De bouwlift werkt nu nog op een aggregaat, maar wordt volgende week op bouwstroom aangesloten. Dat maakt minder lawaai.

Planning en routing renovatiewerkzaamheden

Uiteraard informeren wij u persoonlijk wanneer uw woning aan de beurt is voor renovatie. Maar in de tekening hieronder ziet u de planning zoals Heilijgers en wij die nu voor ogen hebben. Een en ander is altijd onder voorbehoud, we weten nooit welke onverwachte zaken we tegen kunnen komen.

De aannemer werkt zoals zij dat noemen in strangen. Een strang bestaat uit drie woningen boven elkaar. In strang 1 (huisnummers 20,40 en 60) zijn ze dus al gestart. Naar verwachting starten ze op 28 september in de laatste strang (huisnummers 2, 22 en 42).
Planning-stramrood-nieuwsbrief - definitief

Spreekuur voor uw vragen over de renovatie

Vanaf maandag 17 mei start het spreekuur in de woning Stramroodlaan 10. Tot en met het einde van de renovatie, kunt u daar elke maandag tussen 08.30 uur en 09.30 uur terecht met vragen over de renovatie. Tijdens het spreekuur zijn Koos Hofman (projectopzichter), Corrine de Lorijn (medewerker projectparticipatie) van Woongoed Zeist en Ferdinand Koops (uitvoerder) van Heilijgers aanwezig. Op feestdagen en in de bouwvak is er geen spreekuur.
stranrood

Vragen?

Heeft u vragen of mist u informatie, dan horen wij dat graag van u.
Hiervoor kunt u op maandag, dinsdag en donderdag terecht bij Corrine de Lorijn medewerker projectparticipatie. U kunt haar mailen op het volgende mailadres: corrine.delorijn@woongoedzeist.nl of telefonisch bereiken via telefoonnummer
(030) 693 66 00.
facebook youtube 
facebook youtube