header[1]

De renovatie gaat van start!

In deze korte nieuwsbrief informeren wij u over de start van de renovatie van de woningen aan de Stramroodlaan 2 t/m 60 en aan de buitenzijde van de flat. Wij kijken er naar uit aan de slag te gaan en uw woning te verbeteren zodat u er weer jaren fijn kunt wonen!

Maandag 3 mei aanstaande begint de aannemer, Heilijgers, met de werkzaamheden in de eerste zes woningen. Maar vanaf volgende week (26 t/m 30 april) gebeurt er al het nodige rondom de flat. De aannemer richt dan de bouwplaats bijvoorbeeld al in. In dit bericht leest u hierover meer.

Wij weten uit ervaring dat een renovatie overlast met zich meebrengt (stof, geluid, onrust). Helaas kunnen we dat niet veranderen. We hopen op uw geduld en uw begrip de komende maanden. U krijgt er een betere woning voor terug. U kunt gebruik maken van de rustunit die wij plaatsen. Hierin zijn diverse voorzieningen tot uw beschikking (koffie, thee, Wifi et cetera). Mochten er problemen zijn, ervaart u veel overlast tijdens de werkzaamheden, neem dan gerust contact met ons op. U vindt de contactgegevens van de uitvoerder én van Woongoed Zeist in dit bericht.
stramrood

Inrichting bouwplaats 26 t/m 30 april

Heilijgers richt volgende week de bouwplaats in en plaatst de steigers en bouwlift rondom de flat. Op de bouwplaats slaat de aannemer benodigde materialen op. Bomen worden beschermd en we plaatsen een keet die dienst zal doen als rustruimte voor bewoners tijdens de werkzaamheden. De mobiele badkamer units worden in deze periode ook op hun plaats gezet. De weg zal op twee plaatsen worden afgesloten voor doorgaand verkeer.

Uiteraard wordt er niet gewerkt op Koningsdag, dinsdag 27 april.
bouwplaats dichterswijk

Start werkzaamheden, maandag 3 mei

Op 3 mei is het zover, dan starten we met de renovatie van de eerste woningen. De aannemer werkt in blokken van 6 woningen. De huisnummers 18, 20, 38, 40, 48 en 60 zijn als eerste aan de beurt. Daarna 14, 16 34, 36, 52 en 54. Zo werkt de aannemer door de flat heen. Om uiteindelijk in oktober (als alles goed verloopt) de laatste woningen 2, 4, 22, 24 42 en 44 op te leveren.

Renovatiekalender en faciliteiten

Alle bewoners ontvangen van te voren een exacte planning met daarin beschreven wat u van dag tot dag tijdens de renovatie kunt verwachten. En wat wij van u verwachten, bijvoorbeeld welke ruimte wanneer vrij moet zijn. Ook geven wij aan hoe u gebruik kunt maken van de mobiele badkamers, de rustruimte en de tijdelijke keukenvoorziening (indien van toepassing).

Werkdagen en -tijden renovatie

Elke werkdag vanaf 7.30 uur tot uiterlijk 17.00 uur wordt er door de medewerkers van de aannemer gewerkt aan de renovatie van uw woning en de flat. In de avonduren en in het weekend voeren ze geen werkzaamheden uit.

Contactpersoon tijdens de renovatie

Ferdinand Koops is de uitvoerder namens aannemer Heilijgers. Hij is tijdens de werkzaamheden aanwezig in de lege woning, nummer 10. Deze woning richten we tijdelijk in als zijn kantoor. U kunt altijd langslopen bij vragen over de werkzaamheden.
Ferdinand Koops
stramrood 1

Vragen?

Heeft u vragen of mist u informatie, dan horen wij dat graag van u.
Hiervoor kunt u op maandag, dinsdag en donderdag terecht bij Corrine de Lorijn medewerker projectparticipatie. U kunt haar mailen op het volgende mailadres: corrine.delorijn@woongoedzeist.nl of telefonisch bereiken via telefoonnummer
(030) 693 66 00.
facebook youtube